BALI RETREAT

Följ med oss och upplev en äkta kombination av Bali och yoga

Dagar
Timmar
Minuter
Sekunder

Vi bor i Sanur och Tejakula

Retreaten är 8 dagar lång och vi bor i Desa Saya Eco Luxury Resort i Tejakula på norra Bali. Perfekt för att kunna slappna av och fyllas av den här resortens skönhet och lugn. Dagarna innan och efter retreaten bor vi i underbara Sanur. Här finns allt vi önskar oss. Samtidigt som det är en bra utgångspunkt för den som önskar mer aktiviteter och utflykter. Schema för retreaten hittar ni under knappen ”Program”, dagarna kommer innehålla 2 yogapass/dag, workshops och diskussioner och sharing. 

 

 
GStours logo

Våra hotell på Bali

Föregående bild
Nästa bild

Desa Saya Eco Luxury Resort - Tejakul

Desa Saya Eco Luxury Resort ligger på norra Bali. Mellan bergen och strandremsan ligger denna lilla oas – perfekt för en lyxig och avkopplande vistelse. 

Här finns restaurangen som serverar vegetarisk mat, juicer och färska frukter. Ett SPA som erbjuder behandlingar som massage, reflexologi och healing

I priset ingår det helpension och vi lovar att du kommer inte att lämna bordet och vara hungrig. 

Måltider: Helpension

Pris från 14 150 kr/person i del i dubbelrum

Föregående bild
Nästa bild

Swiss Bel Resort **** Sanur

 Swiss Bel ligger i Sanur. Det erbjuder stort poolområde, fin restaurang med stor frukost och fantastisk service. Här kommer ni att trivas!

Härifrån har ni nära till restauranger och gågatan är precis utanför hotellet. En kort promenad så kommer ni till starnden och på vägen passerar ni Café Smörgås som äga och drivs av svenskar. Hit kan du gå för äkta svenkst fika eller en laxpasta eller varför inte besöka deras upskattade salsakväll!

Måltider: Frukost

Pris på förfrågan.