GStours logo

För en lyckad resa!

Banner GStours 2019

Allt startade 2011 – resten är historia…

Björn Svensson GStours

Björn Svensson grundare och tidigare CEO på Global Sports Tours ”Björn har med sin långa erfarenhet och etablerade kontaktnätverk i varje land och stad han jobbat med, möjliggjort att företaget står där vi står idag, säger sonen Johan som tagit över rollen CEO från sin far.

 
 STORT TACK till er kunder och de möten som har gett mig så otroligt mycket genom åren. Jag tar med mig många fantastiska ögonblick, intryck och många goda skratt.
 
”Redan från start erbjöd vi både färdiga paketresor samt att vi skräddarsyr resan efter dina önskemål. Vår framgångsfilosofi  var då som nu enkel; vi tillför alltid något extra, vi vill ge våra gäster mer för respengarna och vi vill ge er en upplevelse utöver det vanliga, säger Anna Liström, Marknadsansvarig på GStours.
GStours logo

Global Sports Tours grundades 2011 och är en av Nordens största arrangör av paketresor med tusentals resenärer om året. Företaget präglas av stabilitet, ansvar och erfarenhet. Som säkerhet för vår verksamhet har Global Sports Tours ställt erforderliga resegarantier till Kammarkollegiet. Merparten av våra resor säljs via vår hemsida (www.gstours.se), men du kan även boka din resa genom att ringa till oss på 010-330 30 20

Skidresor. Välkommen att resa med Global Sports Tours – ingen kan Kinesiska Vasaloppet, Marcialonga, Kiaser Maximilian Lauf, La Diagonela, Dobbiaco-Cortina, Svalbard skimarathon och Engadin Skimarathon  bättre än vi!

Vår framgång bygger på det personliga engagemanget; vi ger våra gäster en överlägsen servicenivå, utan att det kostar något extra. Det har visat sig vara ett vinnande koncept som fungerar och många av våra resenärer väljer att komma tillbaka år efter år!

Anna Liström
Anna Liström Marknadsansvarig på Global Sports Tours AB

Inför vår resa till Svalbard den 25-28 april i år.

Svalbard utflykt
GStours logo
Johan Hermansson Liström CEO
Johan Hermansson Liström CEO på Global Sports Tours AB

Johan Hermansson Liström blir ny CEO för Global Sports Tours

Från och med den 1 september 2018 blir Johan Hermansson Liström ny CEO för Global Sports Tours, och ersätter därmed Björn Svensson.

Johan Hermansson Liström har arbetat inom Global Sports Tours, sida vid sida med Björn Svensson, sedan 2016. Han har haft rollen som COO, men med den nya rollen kommer Johan att bli operativt ansvarig för hela företaget. Tidigare har han arbetat som tourleader på Marcialonga sedan 2010 och även på andra resor som Maratona och Kinesiska Vasaloppet. Dessutom
varit projektansvarig för ML (GSTours största resa) de senaste två åren.

-Vår ambition är att erbjuda spännande resor där resenärerna har möjlighet att få uppleva så mycket som möjligt av både riktigt bra sportevenemang och andra roliga aktiviteter, bo på handplockade hotell och få uppleva den gemytliga stämningen som vi skapar tillsammans. Med oss får du det lilla extra! Med andra ord driver jag vidare i samma anda som Björn men jag bidrar även med nyheter som sätter min prägel på företaget, säger Johan Hermansson Liström. 

-Vi har nyligen lanserat denna hemsida och jag som övrig personal är väldigt nöjda med den och det mottagande vi fått! Dessutom är vi igång med planering av nya resmål där vi tillsammans får upptäcka nya destinationer och evenemang.

Det är verkligen en dröm som går i uppfyllelse när jag får arbeta i detta spännande marknadssegment som jag känner väl och under fantastiska förutsättningar med duktiga medarbetare, nöjda kunder och vältrimmade samarbetspartners. Det ska verkligen bli kul, säger Johan Hermansson Liström.

BOKA RESAN REDAN IDAG!

Marcialonga är ett årligen återkommande långdistanslopp på skidor som motsvarar vårt Vasalopp. Loppet går mellan Moena och Cavalese i dalarna Val di Fiemme och Val di Fassa (Trentino), en sträcka på 70 km.    Vi är dess officiella samarbetspartner sedan 2011.