YOGA PÅ BALI 2019

Yoga och mindfulness på vackra Bali. Njut av en underbar upplevelse!

Dagar
Timmar
Minuter
Sekunder
Retreat Bali 2019
Yoga Bali 2019
Yoga på Bali!
Bali är en liten ö med en stor själ.

Följ med oss på en resa till underbara Bali, med en djupgående 7 dagar lång retreat som kommer att infalla under Nyepi (Silent day). Den dagen är hela Bali tyst. Balineserna använder denna dag åt reflektion och meditation. Det är inte tillåtet att jobba, utöva nöjen, tända eldar eller köra bil eller moped. Den dagen kommer vi viga åt djupgående meditation och stillhet.

Denna resa passar alla då vi kommer att anpassa yogan efter varje individ. Retreaten kommer att utgå ifrån dom fem elementen. Vi kommer att utforska dessa på olika sätt under vår tid på Bali. En speciell resa på många plan som du kommer minnas för resten av livet!

Namaste! I tropisk värme och balanserat tempo njuter vi tillsammans av dagliga yogaklasser, serveras hälsosam mat, inspireras av utflykter till Balis olika guldkorn, gå på spa, och bada i 30-gradigt hav.

Vi presentera några av våra favoriter nedan.
Du är omhändertagen från att du landar med flyget tills du åker hem. Slappna av – vi tar hand om dig!

För vem?
Retreaten kommer bjuda på teman som yogafilosofi, ritualer, mantra, asanateknik och andra djupgående teman. Vi kommer också ha regelbunden sharing (delning) under resans gång både i mindre och större grupper.

Aktiviteter – Då Bali bjuder på näst intill oändliga möjligheter till att upptäcka ön, öns historik och kultur så kommer vi att lägga upp förslag på aktiviteter att göra under resan. Besök tempel, heliga platser, vattenfall, heta källor, etcetera.

Vi kommer även anordna gemensamma aktiviteter/utflykter (mot en avgift) som är frivilliga att följa med på under dagarna innan och efter retreaten.

GStours logo

Bokningen öppnar inom kort

Vill bli kontaktad av er

Tips på besöksmål under resan

Pura Tanah Lot

Pura Tanah Lot

Känt havstempel som är byggt på en klippö och som är det mest fotograferade och besökta templet på Bali. Speciellt när solen går ned.
Lucy's batik

Lucy's batik

Här får du bra kvalitet till något högre pris än på marknaden när du shoppar sjalar i siden och bomull, fantastiskt vackra tyger i batik. 

Cafe smörgås

Trendig café som har svenska ägare.. De har funnits på Bali sedan 2006 och blivit något av en institution för både boende och besökare.

Monkey Forest Road

Spännande gata med massor trevlig shopping på butiker som Knit och Portobello. Snygga klänningar och skor.
GStours logo