Dagar
Timmar
Minuter
Sekunder

Kom igång eller utveckla din löpning i natursköna Bad Gastein. Här springer vi med magisk utsikt över de vackra alptopparna, njuter av god mat och härlig gemenskap. Våra erfarna ledare ser till att du får uppleva dalens vackraste platser och hjälper dig att komma i form.

  • Passar dig som vill komma igång eller utveckla din löpning
  • 5 dagars härlig löpträning på hög höjd
  • Rörlighetsträning och uppbyggande styrkepass
  • Inspirerande föreläsning
  • Goda middagar och härlig gemenskap

Vad händer under resan?

Under veckan blandar vi härliga löpturer i vacker alpterräng med uppbyggande styrke- och rörlighetspass. Vi startar dagen med morgonjogg eller rörlighetsträning och efter en god frukost gör vi oss sedan redo för dagens äventyr. Vi joggar och springer på grusvägar och mindre stigar som bitvis kan vara krävande. 

Istället för kilometrar räknar vi höjdmeter och upplevelser. Vi pausar när vi vill och behöver, och brukar oftast vara tillbaka på hotellet tidig eftermiddag. Om man inte väljer att stanna kvar och äta lunch på någon av de mysiga hyttorna förstås. På eftermiddagen vilar vi benen och svalkar oss med något gott att dricka på Silver Bullet Bars terrass.

Varför löpning i Bad Gastein?

Bad Gastein är enligt oss den perfekta platsen för att komma igång med löpningen. Här sover vi gott, njuter av god mat, frisk luft och storslagen natur. Den omväxlande terrängen gör att ingen löptur blir den andra lik. Vi tar oss runt bland bergen till fots, med buss eller hjälp av linbana och får på så sätt uppleva olika vyer varje dag. I Gasteinerdalen finns det även gott om mysiga, lokala hyttor som vi passar på att besöka under veckan.

För vem passar resan?

  • Passar dig som vill komma igång och springa i vacker natur och njuta av fina vyer.
  • Gillar en aktiv semester med extra guldkant i form av god mat och dryck.
  • Resan fungerar även som en perfekt uppladdning för dig som ska springa något lopp.
  • Du behöver inte vara en snabb löpare, men det underlättar om du har en god grundkondition och tycker det är kul att springa.  Vi kommer att dela upp oss i grupper varje dag där tempot anpassas efter deltagarnas nivå. 

Boende

Vi bor bekvämt på något av våra moderna hotell, mitt i hjärtat av Bad Gastein. Här sover vi gott i sköna sängar och njuter av en god frukostbuffé innan vi ger oss ut på dagens löppass. På kvällarna serveras delikata middagar.