HOTEL CORTINA

Dagar
Timmar
Minuter
Sekunder

Hotel Cortina

Här bor vi i centrala Cortina, perfekt läge med närhet till allt. Mitt i den förtrollande byn som andas av historia och tradition. Här på hotellet finns alla bekvämligheter och i relaxavdelning kan du njuta av bastu, turkiskt bad eller varför inte unna dig en välgörande behandling?

Hotel Cortina är bland de äldsta hotellen i Cortina d’Ampezzo,  en renoverad anläggning som har bibehållit sina särdrag i miljön med en traditionell regional stil, detaljer av smidesjärn som skapats av lokala mästare och kakel från toscanska hantverkare.

Efter en dag med aktiviteter kan du slappna av  med  nått gott att dricka i ‘Ristorantino’, ett område i baren som går i rustik stil där du kan smaka på härliga rätter från grillen och andra specialiteter som menyn erbjuder.

Menyn har inspirerats av traditionella, nationella och internationella recept och omfattar härliga vilträtter, fisk och smördegsinbakade specialiteter. Här finns ett stort urval italienska viner  och de underbara desserterna fullbordar middagen. 

Bokar du Halvpension väntar en fantastisk fyrarättersmeny

BEKVÄMLIGHETER

WiFi finns tillgängligt i alla utrymmen och är gratis.
SPA
 
 

RUMSTYPER
Rökfria rum, Värdeskåp

ANTAL RUM
44

Hotel Cortina****

Corso Italia 92, 32043 Cortina dʼAmpezzo, Italien

Hotel star