VALLNING - EO:S SKIDSERVICE

Vi erbjuder både vallning och drickaservice under loppet. I vårt vallapaket ingår också service ut med banan om man skulle vilja bättra på sitt fäste.

GStours logo
Skidservice
ETT PAR BRA VALLADE SKIDOR BETYDER MYCKET!

Försäkra dig om bra glid och fäste under loppet. Förboka din vallaservice / drickaservice redan nu. Betalning sker på plats vid inlämningen av era skidor antingen kontant eller via Swish.

Vallaservice

Du lämnar in skidorna dagen innan ditt lopp och hämtar dem några timmar senare. Vid inlämning skall skidorna vara rengjorda från fästvalla, annars tillkommer en avgift på 200 kr.

Erbjuder: 

  • Drickaservice
  • Fäste,
  • Glid
  • Rengöring
  • Spannmätning 
  • Preparering av vallningsfria längdskidor, så kallade ”skinskidor” 

Glidtape I Glidvalla
Fluor BlockFluorpulver
FästvallaKlistervalla

 

 

Drickarservice

I drickaservicen/flaskbytet använder vi Powerbars 5 Elektrolyt brustabletter. Med dem får man under tävlingen i sig salter och mineraler som bland annat förebygger kramper i musklerna.

Du startar med ett vätskebälte med en flaska på ryggen. Du får flaskan med en elektrolyttablett vid valla servicen på respektive tävling. Den blandar du med vatten och tar med till starten. Sen står vi på två ställen utmed banan, där du ”pantar” flaskan och får en ny.

 Detta till ett pris av 300 kronor.

Vi erbjuder vallaservice till följande lopp.  Vi vallar dina skidor efter att vi varit ute på banan och testat förhållandena och olika vallningar. I alla vallapacket ingår rillning av skidorna.  Under loppen har vi egna vallastationer utefter banan. Där kan ni som bokat vallapaket av oss vid behov få hjälp att bättra på fästvallan.

Marcialonga GStours
Marcialonga
La Diagonela GStours
La Diagonela
Cortina GStours
Dobbiaco/ Toblach Cortina
Engadin Skimarathon
Engadin
Svalbard Skimarathon
Svalbard
Vi på EO:S Skidservice träffade en av Sveriges bästa längdskidåkare genom alla tider,  Torgny Mogren

Beställning av vallaservice

*Vi kommer även ha försäljning av Powerbars produkter på plats