ECOTRAIL FLORENCE
2020

Trailrun i Toscana

Dagar
Timmar
Minuter
Sekunder
Florence Ecotrail

Utforska florens och toscana i löparskorna

Vi är officiell samarbetspartner

Ett projekt som föddes för ca 10 år sedan i Paris.

Idén om EcoTrail® föddes 2007 i en förort till Paris tack vare en grupp vänner som ville träna i en miljö som inte tycktes lämplig att springa i.

Från början var tanken att skapa ett trailrunevenemang i en stadsmiljö där få människor skulle ha försökt att utföra trailruns. Målsättningen är också att öka medvetenheten kring miljöansvar och vid varje evenemang ligger miljöfrågor i fokus. Eco-ansvar, solidaritet, tillgänglighet och gemytlighet är projektets ledord! 

GStours logo

43 km eller 80 km

2019 blir andra året av Florence EcoTrail. Florens får tack vare sin skönhet och dess världsomspännande berömmelse, representera Italien.

Båda distanserna startar och går i mål i centrala Florens på Piazzale Michelangelo.

Florens

Florens är utan tvekan en av världens mest omtalade och romantiska städer. Florens ligger inbäddat bland kullarna i Toscanas kulturlandskap och det är en plats framför allt förknippad med renässansens konstnärlig skönhet. Florens stora dragningskraft som turistattraktion beror i huvudsak på att så mycket finns bevarat från stadens storhetstid under 1400- och 1500-talen.

 Från 9 315 kr / person

Inkl flyg t/r, boende på Hotel Mediterraneo ****, 4 nätter med frukostpension, halvpension finns som tillval och startavgift till loppet.

Vill bli kontaktad av er

Duomo

Florens världsberömda katedral, är minst sagt magnifik både i sin storlek och detaljrikedom. Katedralen är till stora delar gjord i marmor och räknas som ett av Italiens vackraste byggnadsverk, tillsammans med lutande tornet i Pisa och Colosseum i Rom.

Uffizi Galleri

Har en av världens finaste samlingar av italiensk och florentinsk konst.

Galleria dell'Accademia

Här finns Davidstatyn, ett av renässansens mästerverk av Michelangelo.

Restaurang La Capponcina

En av stadens mer kända restauranger som ligger uppe på kullarna ovanför Florens.

GStours logo