Bokning av aktiviteter Svalbard 2021

Vi rekommenderar att du bär varma ullstrumpor, ull gloved, varma underkläder, varma ytter byxor och en solid ull / fleecetröja under skoteroverall. Om du bär glasögon rekommenderar vi att du kör utan, eller har linser om möjligt. 

Bokningsvillkor

Viktigt: Att köra snöskoter krävs för bil, motorcykel eller snöskoter körkort. Förarkortet måste tas med på resan! 
Vid beställning av passagerare av passagerare måste föraren kunna köra med passagerare. Det är lite svårare att få en passagerare än att köra ensam. Detta gäller särskilt de längre resor till Östkusten, Pyramiden och Kap Linnè. 

Resan kräver minst 2 förare inbokade på turen. Vi kan också behöva ändra förhållandet mellan antalet förare och passagerare med tanke på resans säkerhet. 

Avbokningsregler 
Vid uppsägning upp till 22 dagar före verksamhet 100% återbetalning. 
Vid avbokning 22-8 dagar före aktivitet 50% återbetalning. Vid avbokning 7-0 dagar före aktivitet ingen återbetalning. 

Återbetalning 
Återbetalningar kommer inte att beviljas för byte av väg på grund av väder och isförhållanden, sjukdom, avbokning av flygplan eller med registrerat körkort. Vi rekommenderar våra kunder att ha reseförsäkring. 

Gästerna rekommenderas att alla aktiviteter utförs på eget ansvar. All avkastning produkt har en inneboende och Svalbard Bokning och berörda parter tar inget ansvar för skada eller olycka i samband med någon av retur produkten som orsakats av gästen själv eller andra omständigheter bortom mänsklig kontroll (force majeure). 

Information om våra resevillkor

Information om hur vi hanterar dina personuppgifter

Vi rekommenderar att alla kör var sin skoter då de kan vara svårkörda med en extra pssagerare särskilt på de längre turerna i ojämn terräng.
=