Hero Dolomites

Charmig ort med fantastisk skidåkning!

Dagar
Timmar
Minuter
Sekunder

Frequently Asked Questions

Most frequent questions and answers

Hur bokar jag min resa?

Du fyller i ett bokningsformulär med uppgifterna om resenärerna, faktura adress med fullständiga uppgifter.  Vi bekräftar din bokade resa med en bokningsbekräftelse till den mailadress du angav vid bokningen. Vi mailar faktura till den mailadress som du angav vid bokningen.

Hur registrerar jag mig?

Efter att vi har mottagit inbetalningen av anmälningsavgiften så får du access till registreringen av dina personliga uppgifter samt att du väljer distans.

Vad ingår i priset?

– Startplats till start i Hero Dolo 2022mites
– Vald rumstyp i 4 nätter på Hotell Franceschi ****
– Halvpension exklusive dryck (frukost + middag)
– Vår service under resan

Flyg och transport

Flyg och transport ordnar varje resenär på egen hand. Det finns olika alternativ när det kommer till flyg. Flyg till Munchen och hyrbil därifrån. Transfertid från Munchen är ca 5 timmar. Flyg till Venedig och hyrbil därifrån. Transfertid från Venedig ca 4 timmar.

Bokningsavgift?

Vid bokningstillfället debiterar vi en bokningsavgift på 3 500:- per person som skall vara betald inom 10 dagar. Bokningsavgiften dras från totalbeloppet vid slutfaktureringen, slutfakturan skickas ut under våren och skall vara betald senast 40 dagar innan avresa. * Om vi inte mottar betalningen av bokningsavgiften inom 10 dagar från fakturadag avbokas resan med automatik.