Padel - Las Palmas

Följ med oss på en rolig padelresa

Dagar
Timmar
Minuter
Sekunder
padelboll

Padelresa
Las Palmas

En resa för alla som älskar Padel!

Vi har hittat en riktig pärla lite utanför Las Palmas! Här kan vi spela två padelpass om dagen, lata oss vid poolen och även hinna med andra roliga aktiviteter!

Det är inte svårt att förstå varför Padel är så populärt. Padel är en mycket enkel sport att spela och förklaras bäst som en blandning av tennis och squash. Banan är 10m x 20m och omringad av 3 meter höga glasväggar som får användas vid spel. Mitten av banan delas av med ett nät och man spelar alltid dubbel. 

Padel måste vara bästa exemplet på hur ett misstag kan vara starten på något alldeles fantastiskt! På 70-talet reste den spanske prinsen Alfonso de Hohenlohe till Mexico för att besöka en vän. Han hade byggt en underdimensionerad tennisbana med väggar. När Alfonso kom hem tog han med sig det nya konceptet, ändrade lite regler och Padeln var född. Den nya sporten blev en succé!

 

 

VÄRLDENS MEST VÄXANDE SPORT

Padel är en sport för alla och det är nog den största hemligheten bakom sportens enorma popularitet och skäl till att den växer så starkt!  Följ med oss till Spanien där padelns historia började. Vi bor utanför staden Las Palmas på ett hotell med egna padelbanor. Här njuter vi av padel, gemenskap, pool och sol! Det tar oss 15 minuter in till Las Palmas för de dagar vi vill uppleva stad, strand och annat nöje!

Las Palmas

Gran Canarias huvudstad Las Palmas är en färgstark stad i den kanariska övärlden. En metropol med trendiga barer, spännande restauranger, strandliv och flera padelbanor! 

Längs Las Palmas löper den tre kilometer långa gyllengula sandstranden Las Canteras som är kantad av en strandpromenad. Atmosfären är härlig och utbudet är varationsrikt – här finns nått för alla!

GStours logo

Prisexempel 13 095 kr / person

  • Flyg t/r
  • Transporter
  • 4 nätter i dubbelrum på Park Hotel****
  • Halvpension
  • Reseledarservice 

Intresseanmälan 2020

padelboll

Hotel ****

Prisexempel
Reslängd 4 nätter 
Del i dubbelrum
 
9 300 kr / person
 
Måltider: Halvpension
Inkl: Flyg, transfer, halvpension, padelpass och reseledarservice! 
padelboll

Flera Padelpass

Minst 10 timmar padel ingår
 
 
Möjlighet till pass med tränare
 
 
Inkl: Ett rör bollar per person
 
padelboll

Aktiviteter

Vi anordnar aktiviteter under resan.
 
UPPSKATTAT!
 
Vad sägs om en eftermiddag i Las Palmas, vinprovning eller ett besök vid SPA och en välbehövlig massage?
padelboll

Las Palmas

Sol, bad och padel!
 
 
LAS PALMAS!
 
 
Vi lovar att Las Palmas har allt!
 
GStours logo