PADEL

Padel – en livsstil

Dagar
Timmar
Minuter
Sekunder
padel

PADEL

sVERIGES SNABBAST VÄXANDE SPORT

En timma i padelhallen räckte för att få oss på tåget. Padel är verkligen en sport som man blir biten av och vill spela mer hela tiden. Vi har därför tagit fram ett par alternativ för att kunna förkovra oss i denna fantastiska sport och få ny input från Spanska, Portugisiska och Italienska tränare. Vi får under några dagar chansen att utveckla oss som padelspelare och även umgås med likasinnade och prata och leva padel hela dagarna. I våra resor ingår Hotell med halvpension, transporter, ca 10 timmars padel (minst 2 timmar med tränare) och reseledarservice.

Tillkommer gör flygresan.

Vi har valt ut några orter, hotell och padelcenter som vi tror att ni kommer att gilla. Det kommer även bli ett koncept med padel/storstad (med början i Rom) där man kommer att få tid till att utforska staden under nästan en hel dag, bortsett från lite morgonpadel såklart. Vi avslutar vår resa med en Americano och prisutdelning under sista middagen innan hemfärd.

Padel

Padel är en rackesport som 1974 fick de regler och principer som gäller i dag. VM arrangerades för första gången 1992 och och VM samt EM spelas vartannat år.

Man spelar i regel dubbel, med samma poängräkning som i tennis. Vanliga tennisbollar används, spelplanen är 10×20 meter och underlaget betong, cement, plast eller konstgräs.

Banan är kringbyggd av fyra meter höga väggar av glas eller tegel. Boll som träffar väggarna runt banan efter studs i marken är fortfarande i spel, på samma sätt som i exempelvis squash.

GStours logo

Prisexempel kommer snart / person

  • Transporter
  • 4 nätter i dubbelrum 
  • Halvpension
  • Minst 8 timmars padel
  • Reseledarservice

Intresseanmälan 2020

Marbella

Marbella

Padel i Marbella det blir inte mycket bättre. 
 
Vi bor nära padelklubben och tar oss dit via en kort promenad. Vi har nära till caféer, affärer, restauranger och sevärdheter.
 
 
rom

Rom

Följ med på en härlig padelresa till Rom. 
 
På fredagen upplever vi Rom och spelar bara 2 timmar på morgonen för att få resten av dagen fri till egna aktiviteter.
 
 
Las Palmas

Las Palmas

Las Palmas bjuder på padelväder året om.
 
Vem längtar inte efter lite sol och varmare väder i mörkret. Vad kan då vara bättre än att kombinera lite sol med padel i Las Palmas.
 
 
Torremolinos

Torremolinos

Terromolinos på spanska solkusten.
 
Torremolinos bjuder på sol, stränder och padel såklart. Vi bor nära padelklubben med nära till caféer, affärer och restauranger.
 
 
GStours logo