Higueron Hotel Curio

Padel och boende i toppklass

Dagar
Timmar
Minuter
Sekunder

Higueron Hotel Curio

Boende och padel i toppklass i Costa del Sol

Häng med oss till Fuengirola, Costa del Sol och en padelweekend där vi bor och spelar padel på Higueron Hotel Curio. Hotellet har 9 st banor i toppklass, egna tränare som vi kommer att lära känna under våra dagar på plats. Vi på Gs Tours bygger våra resor på att alla ska känna gemenskap oavsett om du reser ensam eller med kompisar. 

 

Vi nivåanpassar träningen för att alla ska få ut så mycket som möjligt av sina dagar i Spanien. Möjligheten kommer att finnas under fredagen att se sig omkring i området och tex besöka Marbella eller Malaga som bara ligger en kort buss eller tågresa från Fuengirola. Reseledare från Gs Tours finns på plats under hela resan och hjälper er med vad som än uppstår.

 

Hotellet

Hotellet har 153 rum och ett flertal restauranger med inspiration från Brasilien, Japan och en med 1 stjärna i Guide Michelin. Vi äter en stadig frukost innan det är dags för dagens första padelpass. Lunch finns att köpa i sportrestaurangen bredvid banorna. Det finns ett stort gym som ingår i priset under vår vistelse. Inomhus bassäng, pooler ute och även ett stort spa (kostnad tillkommer). Vill man yoga eller gå på spinning, pilates eller andra pass så finns det som tillval. Det går ett tåg mellan hotellet och stranden från kl 07-19 varje dag och vi tar oss enkelt ner till Fuengirola och restauranger, butiker, caféer mm.  

PROGRAM

Dag 1: 2 timmars spel för att ”springa” ur resan ur benen varav 1 timma med tränare.

Dag 2: 09.00-11.00 Padel varav 1 timma med tränare. 15.00-17.00 Padel varav 1 timma med tränare.

Dag 3: 09.00-11.00 Padel varav 1 timma med tränare. Resten av dagen fri för att göra ett besök i t.e.x  Malaga eller Marbella. Vill man spela mer padel bokar man tider via hotellet.

Dag 4: Avslutningsturnering med spelare från lokala klubben.

Vi reserverar oss mot ändringar i programmet som står utanför vår kontroll

GStours logo

Prisexempel 6 195 / person

  • Transport flygplats hotell
  • 4 nätter i dubbelrum på Higueron Hotel Curio****
  • Frukostpension
  • ca 10 timmars padel
  • 4 timmar med tränare
  • Avslutningstävling
  • Reseledarservice 

Flyg tillkommer och bokas individuellt

Intresseanmälan 2020

Marbella

I Marbella hittar du allt, Shopping, nattliv, restauranger och fina stränder. Kan vara värt att besöka under den lediga eftermiddagen.

Malaga

Malaga är en hamnstad som ligger på Costa del Sol och är Spaniens femte största stad med ca 600.000 invånare. 

Fuengirola

Fuengirola är från början en fiskeby som numera är helt uppbyggd runt turismen. Det är även sätet för många av svenskarna bosatta på Costa del Sol. 

Costa del Sol

Costa del Sol är kustremsan som sträcker sig från Gibraltar till Nerja. Området är ett populärt resmål för turister från hela Europa.

GStours logo