CORTINA

Följ med oss och upplev Dolomiternas drottning!

Dagar
Timmar
Minuter
Sekunder

Vi bor i Cortina

Under skidresan till Cortina så har ni inte bara en fantastisk skidåkningen att se fram emot. Här i Cortina finns allt för la Dolce Vita och den vackra orten är underbart mysig att bara strosa runt i. Orten är känt för att vara en populär plats för kändisar och vi känner också igen den från filmer. Inte minst är Cortina känt för att arrangera världscupen och snöförhållandena är pålitliga. Dessutom är alpområdet och den vackra byn så häpnadsväckande att det är ett av UNESCOs världsarv.

Vi på Global Sports Tours har med vårt kunniga vallateam som inte bara bistår med vallning utan också erbjuder dryckespaket till loppet. Läs mer  under “Aktiviteter”. Vi har även med engagerade intstruktörer och reseledare för att göra resan komplett.

 
Visma Ski Classic - Cortina
GStours logo

Våra hotell i Cortina

Hotel Franceschi **** Cortina

Park Hotel Franceschi ligger bara ett stenkast från centrala Cortina men perfekt placerat i en lugn och skön del av Cortina.

Relaxavdelning med pool, jacuzzi, ångbastu och en hörna där du bara kopplar av efter dagarna med aktiviteter i Cortina.

I priset ingår det halvpension och vi lovar att du kommer inte att lämna bordet och vara hungrig. 

Måltider: Halvpension

Pris från 13 095 kr/person i del i dubbelrum

Hotel Cortina **** Cortina

 Hotel Cortina **** ligger längs Corso Italia, mittemot klocktornet från 1800-talet i Cortina d’Ampezzo.  Mitt i shoppingdistriktet, nära till allt!

Hotel Cortinas rum är inspirerade av lokala traditioner och balkongerna vätter ut mot Dolomiternas  landskap. De är omsorgsfullt inredda, intima och välkomnande och har alla satellit-TV, kylskåp med kylda drycker, direkttelefon och gratis internet.

Måltider: Valfritt! Du bokar Frukost- eller Halvpension.

Pris från 13 6995 kr / person i del i dubbelrum

Stäng meny