Bali RETREAT YOGA

Bali Breather – A reunion retreat

Dagar
Timmar
Minuter
Sekunder

Yoga

Under retreaten kommer det att erbjudas två yoga/qi gong-pass varje dag. Det kommer också att vara workshops med olika teman, sharing och samtal och självledarskap så att vi har verktyg att bibehålla en känsla av balans, kraft och inre lugn även efter retreaten. Dagarna kommer avslutas med så kallad sayang, dharma talks, ett slags öppna diskussioner om livet och hur vi hittar vår egna riktning.

Vår lärare heter Lia och Johan. Klasserna kommer att hållas på engelska. Medan guidningen kommer ske på svenska i de flesta fall.

 

GStours logo

Bali Breather - A reunion retreat

Lia Gunwan

Lia fann en inre oas när hon fann yogan. Hon började studera  Indian Traditional Hatha Yoga vid Yoga Vidyagurukul och har sedan vidareutbildat sig  vid Absolute Yoga Academy. Hon har sedan dess fortsatt att studera, dela och praktisera sin yoga. Hon är också utbildad lärare i Yin Yoga, Fly High Yoga, och SUP Yoga. Hon erbjuder också Reiki.

Lia guidar med stor värme och accepterande energi. Hon beskriver sin egna yogapraktik och meditation som en utgångspunkt för att kunna möta sig själv och andra med kärleksfull vänlighet och medkänsla. Hennes klasser och upplägg är anpassade efter deltagarna och vi möts av hennes kärleksfulla och ljusa energi, här finns utrymme och möjlighet för alla att finna och skapa sin egna resa.