YOGA RETREAT

Utforska och njut! Låt dig guidas till nya platser och upplevelser.

Dagar
Timmar
Minuter
Sekunder

Yoga på Bali!

Låt dig guidas till oasen inom dig

Följ med oss på en resa till underbara Bali, med en djupgående 8 dagar lång retreat som guidar dig mot din kärna. Yoga, qigong, guidad meditation, mantra chants (kidung) och dharma talks (sayang) är ett axplock av vad som väntar oss under denna retreat. Du kommer få uppleva och lära dig om autentisk balinesisk kultur. Få njuta av Balis rikedom och åka på utflykter till vackra vattenfall och åka på båttur i soluppgången. Kom ihåg “Life is full of sweet surprises”!

Denna resa passar alla då vi kommer att anpassa yogan efter varje individ. Retreaten kommer att utgå ifrån dom fem elementen. Vi kommer att utforska dessa på olika sätt under vår tid på Bali. En speciell resa på många plan som du kommer minnas för resten av livet!

Desa Saya Eco Luxury Resort Vi bor på norra Bali på en fantastisk resort.  Njut av tropisk värme och balanserat tempo njuter vi tillsammans av dagliga yogaklasser, serveras hälsosam mat, inspireras av utflykter till Balis olika guldkorn, gå på spa, och bada i 30-gradigt hav.

För vem?

Retreaten kommer bjuda på teman som yogafilosofi, ritualer, mantra, asanateknik och andra djupgående teman. Vi kommer också ha regelbunden sharing (delning) under resans gång både i mindre och större grupper.

Aktiviteter – En del aktiviteter som utflykt till vattenfall, vattenceremoini vid tempel och soluppgångstur med båt kommer att ingå i retreaten. Men då Bali bjuder på näst intill oändliga möjligheter till att upptäcka ön, öns historik och kultur så kommer vi att lägga upp förslag på aktiviteter att göra under resan. Besök tempel, stränder perfekta för snorkling, heliga platser, risfält, heta källor m.m

Vi kommer även anordna gemensamma aktiviteter/utflykter (mot en avgift) som är frivilliga att följa med på under dagarna innan och efter retreaten.

GStours logo

Bokningen öppnar inom kort

Intresseanmälan Bali Retreat

Tips på besöksmål under resan

vattenfall bali
Vackra vattenfall
Vi besöker vattenfall, tempel för vattenceramonien och blir guidade i hur vi tillverkar vår egen Canang, offergåva. 
3D8A3921[1]

Desa Saya Eco Luxury Resort

En harmonisk och avslappnad resort med äkta balinesisk stil och service.Det serveras vegetarisk kost som harmoniserar med retreaten.

Cafe smörgås

Trendig café som har svenska ägare.. De har funnits på Bali sedan 2006. Följ med på de uppskattade salsakvällarna som anordnas här.
sunset-242035_1280
Båttur i soluppgången

Följ med på en båtfärd där vi möter dagen ute till havs. Kanske får vi se skymten av delfiner också!

GStours logo
Stäng meny