ENGADIN SKIMARATHON 2022

Fantastisk skidåkning och härlig ”after ski”

Dagar
Timmar
Minuter
Sekunder

Våra arrangemang och utflykter

Under skidresan till Engadin har egna aktiviteter inplanerade, NYHETER släpps inom kort! Vi delar nu med oss av några tips som är värda ett besök.

Du kan också boka vallaservice eller dryckespaketet från vår samarbetspartner EO:S Skidservice som finns på plats med sitt team redan nu. Se länk nedan för bokning. 

Engadin Skimarathon
GStours logo

Restauranger i Pontresina

Restaurang Gondolezza, Kochendorfer, Gianottis, Pitschna Scena, Restaurang Gianottis, Restaurang Pitschna Scena, Restaurang Uondas och Hotel Restaurant Morteratsch.
 
Lite finare middag:
Gourmet Restaurang Kronenstubli, Restaurang Stuva, Restaurang Stuevas Rosatsch och Romantik Hotel Muottas Muragl.
Hotel Restaurant Morteratsch. Pontresina CH-7504
Gourmet Restaurant Kronenstubli. Via Maistra 130
Gianottis
Restaurang Gianottis om du gillar skinka. Via Maistra 140
Restaurang Gondolezza. Finner du på Via Maistra 219
Pitschna Scena blir Stureplan på kvällen. Via Maistra 7504
Via San Gian 7. Ligger inne på Hotel Chesa Rosatsch

Vallaservice

Försäkra dig om bra glid och fäste under loppet. Förboka din vallaservice / drickaservice redan nu. Betalning sker på plats vid inlämningen av era skidor antingen kontant eller via Swish.

Tåg till ST Moritz

St Moritz är en smått surrealistisk skidort där privatflygen tar hjul på den egna landningsbanan. Där Prada, Gucci, Hermés och Cartier är det närmaste HM du kan komma. Och där diskretion verkar vara den enda sanna synden. Jetsetfavoriten nummer ett är inget för den blyga violen.
St Moritz ligger i undersköna Engadin som med sitt krispiga champagneklimat skryter med över 300 soldagar om året.
Skidåkningen är i huvudsak koncentrerad till de två största anläggningarna Corviglia och Corvatsch. De är särskilt kända för sina välpreparerade och välplanerade pister. Men för den som inte räds en utflykt finns ett otal små skidgömmor att upptäcka i dalgången.

När du väl är i Sankt Moritz

För oss konstälskare är detta nästa ett måste! Ett besök på galleri Gmurzynska i ST Moritz är absolut inte helt fel. Här kan du skåda verk från de stora mästarna t ex Miro, etcetera. Intill ligger lyxbutiker som Giorgio Armani, mfl.