ST PETER HOTEL & CHALETS

Dagar
Timmar
Minuter
Sekunder

St Peter Hotel & Chalets

I hjärtat av den olympiska regionen Seefeld och med enkel tillgång till den attraktiva gågatan i Seefeld ligger vårt mysiga St Peters Hotel & Chalets. Det erbjuder allt du behöver för en skön vistelse i Österrike! Den höga luften och utsikten över de tyrolska alperna, ett generöst Wellnessområde med öppen spis, inomhuspool och bastu samt en fin restaurang som skämmer bort oss med läckra rätter. Läget på Seefelds solplatå är nära till centrum (5 min) och till skidspåren (2 min) och starten för Kaiser Maximilian Lauf går bara över gatan. Bättre blir det inte!

Börja dagen med en riklig frukostbuffé och avsluta i en elegant atmosfär med en fin 4-rätters meny med salladsbuffé. 
Här komponeras en daglig skiftande meny med regionala och säsongsbetonade ingredienser, tillsammans med ett urval kvalitetsviner från deras källare.

St. Peter Hotel har du fri tillgång till spa och gym. Ta ett dopp i inomhuspoolen, koppla av i bastun eller njuta av en av de två jacuzzis. En fotmassage i jetpoolen gör dina fötter en tjänst efter en tur i spåret eller på vandring genom Seefeld! Eller unna dig en stimulerande helkroppsmassage.

Glittrande vit snö, mäktiga berg, kristallklart luft – En vistelse i ute-spat med pool, vattenfalldusch och bubbelpool är en speciell upplevelse. Här  kan du slappna av och njuta av skönheten runt dig och ladda för lördagens race.

BEKVÄMLIGHETER

  • Inomhus- och utomhuspool
  • Kostnadsfritt höghastighetsinternet (wifi)
  • Restaurang
  • Gym
  • SPA med två bubbelbad
  • Avkopplingsrum med öppenspis

RUMSTYPER
Rökfria rum, Familjerum, Handikappanpassade rum

ANTAL RUM
116
Kaiser Maximilian Lauf GStours ST Peter

St Peters Hotel & Chalets Seefeld

Mösererstrasse 53, 6100 Seefeld, Tyrol – Österrike
Hotel star