KAISER MAXIMILIAN LAUF 2021

Fantastiskt lopp i välkända Seefeld

Dagar
Timmar
Minuter
Sekunder
Kaiser Maximilian Lauf GStours

Åter till Kaiser Maximilian Lauf

Vackra Seefeld måste upplevas
Kaiser Maximilian Lauf GStours
Vi är Officiell Partner

Kaiser Maximilian Lauf grundades 2016 på grund av avbokningen av ett av Tysklands mest kända längdskidåkningslopp.  Eventarrangörerna rullade upp ärmarna och skapade tävlingen från början på fem dagar. Sedan dess har tävlingen blivit en av höjdpunkterna i området och ett lopp vi ser fram emot varje år.

Seefeld är verkligen en idyllisk liten ”storstad”. Här finns gott om cafeer, restauranger och små butiker. Orten ligger på en platå på en höjd av 1200 meter, inbäddat i en hisnande och majestätisk bergsatmosfär. Det är ca en timmes bilresa från Münchens flygplats.

Runt Seefeld finns ca 280 km fantastiska spår. Rena drömmen för alla skidälskare! Starten går precis över gatan till hotellet där vi bor.

Loppen går i klassisk stil under lördangen den 9 januari. Det finns två distanser att välja mellan, 60 km och 30 km. 60 km-spåret både börjar och slutar i Seefeldt medan 30 km börjar i Leutasch.

Vi på GS Tours hoppas att ni följer med oss till den här favoriten 2021.

Vi ser fram emot Kaiser Maximilian Lauf Seefeld 

Kaiser Maximilian Lauf Seefeld ingår i Visma Ski Classic. Loppet körs i klassisk stil, 60 och 30 km, på lördagen den 9 januari.

Seefled har en lång historia som värd för både VM och OS, nu senast i år arrangerades VM i februari. Vårt Hotel St Peter ligger bra till i underbara Seefeld och erbjuder SPA och mycket god mat. Vi bor perfekt med spåren precis över gatan. Passa på att njut av Seefelds vackra vinterskrud med stämningsfulla lampor och smyckning som pryder varje gatuhörn.

Kaiser Maximilian Lauf GStours
Kaiser GStours

Från 13 995 kr / person

Inkl. flyg t/r, boende på Hotel St Peter**** 
 med halvpension.

Intresseanmälan 2021

Kaiser Maximilian Lauf GStours ST Peter

Hotel St Peter ****

Prisexempel
Reslängd 4 nätter 
Del i dubbelrum
 13 995 :-
Måltider: Halvpension
Kaiser Maximilian Lauf GStours

280 km fina spår

Fantastiska spår som sträcker sig ut sig i ett gnistrande lanskap. Ta en dagstur till Wildmoosalm och njut av god mat och utsikten,

kaiser 3

Aktiviteter

Vi presenterar snart vilka aktiviteter vi anordnar för de som vill prova eller se något nytt under sin vistelse i Seefeld!
Kaiser Maximilian Lauf GStours

Vallaservice

 Självklart har vi med vår kunniga vallateam som hjälper till att skapa bästa förutsättningar för ett lyckat lopp.
GStours logo