Moena, Corvara, La Villa

Fantastisk cykling väntar genom Dolomiternas fantastiska byar…!

Dagar
Timmar
Minuter
Sekunder

Våra hotell under resan

Vi börjar äventyret i den alpinska pärlan Moena där vi bor på det mycket populära hotellet Ciampian. Här laddar vi upp inför Marcialonga Craft Cycling som går av stapeln på söndagen.
 
På tisdagen beger vi oss vidare och här finns två alternativ att välja mellan. Antingen Christian Hotel i Corvara där målgången är. Eller Hotel Savoy i La Villa där starten går.  Det är endast 4 km mellan de små byarna.
Maratona dles dolomites GStours
GStours logo

Moena

 Vi börjar i Moena som är en fantastisk liten by, lika uppskattad av cykelfantaster och andra sportintresserad som av de som vill koppla av och njuta av lugnet och naturen. Här finns förutom storslagna cykelvägar många mysiga caféer och fina restauranger att besöka. För den som vill vandra finns skidliftar som tar en upp på bergen där långa leder och magnifika vyer väntar.

Föregående bild
Nästa bild

Hotel Ciampian ***

Ciampian Hotel i Moena är ett underbart litet hotell och kännetecknas av att Roberto och Barbara tar hand om er på bästa sätt. Här, i hjärtat av Dolomiterna kommer du att välkomnas med traditionell gästfrihet som alltid har präglat Hotel Ciampian och dess personal. Det här ett mycket uppskattat hotell av våra gäster! 

Hotellet ligger perfekt placerat, 300 meter till centrum.  Cyklarna förvarar vi på balkongerna eller på rummen vilket är en säkerhet för alla parter.

I priset ingår halvpension (frukost och middag) 

Corvara och La Villa

I Corvara och La Villa dyrkar man bergen och solen och hit reser människor med oss på GStours för att uppleva magisk cykling och vacker natur. Vi bor centralt och orterna är vackert belägna med grandiosa utsikter över Dolomiterna som dessutom är med på UNESCO:s världsarvslista för dess mäktiga alptoppar och storslagna natur. 
 
Här kan ni läsa mer om de två hotell ni kan välja mellan 2-8/7 som blir er bas för uppladdning och rekreation inför Maratona dles Dolomites.
Föregående bild
Nästa bild

Christian Hotel ***

Hotell Christian ligger perfekt placerat i Corvara, 500 meter från målgången, 4 km till start och i ett lugnt läge från genomfartslederna i Corvara. Hotell har en underbar atmosfär, maten är typiskt för denna delen av Italien. Personalen på hotellet ger alltid bästa servicen.

Hotellet har en härligt atmosfär och familjen som äger hotellet kommer att ta hand om oss på bästa sätt. En inbjudande uteplats där vi gärna njuter en espresso eller varför inte en prosecco.  Cyklarna förvarar vi på balkongerna eller på rummen vilket är en säkerhet för alla parter. 

I priset ingår halvpension (frukost och middag) 

Prisexempel

Del i dubbelrum 11 nätter 27 juni – 8 juli

Ciampian + Christian  13 680 kr / person

Föregående bild
Nästa bild

Hotel Savoy ***

Hotel Savoy  ligger i den pittoreska byn La Villa som ligger på 1483 m ö h och kallas också ”La Isla” på ladin eller ”Stern” på tyska.

La Villa är även orten där starten går för Maratona så du kommer att bo perfekt inför loppet. Faktum är att hotellet hotellet ligger direkt vid starten så bättre kan du knappast ha det. Under Maratona helgen är det en härlig cykelpuls i La Villa som måste upplevas.

Hotellet erbjuder ett underbart spa, restaurangen serverar oss måltider som ger oss nog med energi att klara av två Maratona. Hotellet får genomgående mycket höga betyg av våra gäster och hotellet passar mycket bra in i det vi vill erbjuda till dig som kund till oss.

I priset ingår halvpension (frukost och middag) 

Prisexempel

Del i dubbelrum 11 nätter 27 juni – 8 juli

Ciampian + Savoy  15 310 kr / person