LA DIAGONELA

FAQ

Dagar
Timmar
Minuter
Sekunder

Frequently Asked Questions

LA DIAGONELA
Hur bokar jag min resa?

Du fyller i ett bokningsformulär med uppgifterna om resenärerna, faktura adress med fullständiga uppgifter.  Vi bekräftar din bokade resa med en bokningsbekräftelse till den mailadress du angav vid bokningen. Vi mailar faktura till den mailadress som du angav vid bokningen

Hur registrerar jag mig?

Efter att vi har mottagit inbetalningen av anmälningsavgiften så får du access till registreringen av dina personliga uppgifter samt att du väljer distans, 65 km, 30 km respektive 10 km. I samband med registreringen till någon av distanserna så anger du dina seedningsgrundande resultat som ligger till grund för ditt startnummer i La Diagonela.

Vad ingår i priset?

– Flyg t.o.r från Arlanda/Göteborg/Oslo/Köpenhamn och ankommande flygplats inklusive flygskatten.
– Transport av skidor på flyget
– Transport t.o.r Zurich – Pontresina
– Transport Zouz – Pontresina efter målgång.
– Valt rum och antal nätter inklusive halvpension eller frukost beroende på vad hotellet erbjuder.
– Startavgiften till La Diagonela, 65 km, 30 km alternativt 10 km.
– Vår service under La Diagonela resan

Seedning inför skidlopp?

Global Sports Tours har ingen påverkan av seedning inför loppet. Detta hanteras av La Diagonela organisationen. Ta del av informationen från La Diagonela om seedningen här. 
La Diagonela fungerar som seedningslopp till Vasloppet.

Medresenär?

Vi gör ett avdrag på 800:- för medresenär som åker med, men som inte deltar i något av loppen, avdraget sker vid slutfaktureringen.
.

Vallning?

Vallning finns att köpa på flertalet platser i Pontresina dagarna innan loppet.

Startplats?

Startplats för 65 km är i Zouz.
Startplats för 30 km är i Pontresina.
Startplats för 11 km är i Zouz.

Startprocedur: Olika startled beroende på kapacitet, där åkarna själva får uppskatta sin förmåga. 1. Ambitiös (slutplacering inom dom första 25 % 2. Mycket vältränade (slutplacering inom dom första 50%) 3. Atletisk med potential (slutplacering inom dom första 75%) 4. Njuter av sin skidåkning.

Bokningsavgift?

Vid bokningstillfället debiterar vi en bokningsavgift på 3 500:- per person som skall vara betald inom 10 dagar. Bokningsavgiften dras från totalbeloppet vid slutfaktureringen, slutfakturan skickas ut under hösten och skall vara betald senast 40 dagar innan avresa. * Om vi inte mottar betalningen av bokningsavgiften inom 10 dagar från fakturadag avbokas resan med automatik.