MARCIALONGA RUNNING 2019

Ett härligt lopp!

Dagar
Timmar
Minuter
Sekunder

Frequently Asked Questions

MARCIALONGA RUNNING

Hur bokar jag min resa?

Du fyller i ett bokningsformulär med uppgifterna om resenärerna, faktura adress med fullständiga uppgifter.  Vi bekräftar din bokade resa med en bokningsbekräftelse till den mailadress du angav vid bokningen. Vi mailar faktura till den mailadress som du angav vid bokningen.

Hur registrerar jag mig?

Efter att vi har mottagit inbetalningen av anmälningsavgiften så får du access till registreringen av dina personliga uppgifter.

Vad ingår i priset?

– Flyg t.o.r från Arlanda/Göteborg/Oslo/Köpenhamn/Helsingfors och ankommande flygplats inklusive flygskatten
– Transport t.o.r flygplats-Moena
– Vald rumstyp i 4 nätter på Hotell Ciampian ***
– Halvpension exklusive dryck (frukost + middag)
– Vår service under resan

Marcialonga Running logo

Vem får delta i loppen och vad behöver jag för att delta?

Den klassiska tävlingen är öppen för löpare på 20 år och äldre. Det är nödvändigt att vara medlem i en idrottsförening eller beställa ett italienskt Running Card samt uppvisar ett läkarintyg som intygar din fysiska förmåga att delta i loppet. Detta görs direkt på loppkontoret och kostar 5 € och fungerar som försäkring för loppet.

Stafetten är öppet för löpare på 16 år och äldre. Det är nödvändigt att visa ett läkarintyg som intygar deltagarens fysiska förmåga (se tävlingsreglerna här).

Bokningsavgift?

Vid bokningstillfället debiterar vi en bokningsavgift på 3 500:- per person som skall vara betald inom 10 dagar. Bokningsavgiften dras från totalbeloppet vid slutfaktureringen, slutfakturan skickas ut under hösten och skall vara betald senast 40 dagar innan avresa. * Om vi inte mottar betalningen av bokningsavgiften inom 10 dagar från fakturadag avbokas resan med automatik.

Seedning inför Marcialonga Running?

Global Sports Tours har ingen påverkan av seedning inför loppet. Detta hanteras av Marcilonga-organisationen. Ta del av informationen från organisationen om seedningen här.

Startplats?

Starten går i Moena på stora torget kl 9.30.