MARCIALONGA running
1 september 2019

Ett fantastiskt roligt och vackert lopp!

Dagar
Timmar
Minuter
Sekunder
Marcialonga
running!
Italiensk pärla!
Marcialonga Running logo
Vi är officiell samarbetspartner

Visste du att Marcialonga även anordnar en sommar version där du kan springa i den vackra miljön som vi förälskat oss i?

Marcialonga running är ett halvflackt lopp där spåret går längs gröna ängar och genom skogarna i de vackra dalarna Val di Fiemme och Val di Fassa. Vi längtar redan till den 17:e Marcialonga  Running och 26 kilometer löpning i Alperna.

Vi värmer upp tillsammans med lite Mountain run under ett par dagar innan loppet. Lördagen blir fri för uppladdning och lite egna aktiviteter.

Sugen på att springa en tävling med en skön banprofil i en fantastiskt vacker dalgång mellan ståtliga berg och magisk utsikt?

Då har vi resan för just DIG!

Vi åker nämligen till Italien och den mysiga byn Moena, för att springa loppet Marcialonga Running 2019
Ett fantastiskt roligt och vackert lopp! Banan går på delar utav skidloppet Marcialonga, som är Italiens motsvarighet till Vasaloppet.

Häng med!

GStours logo

Marcialonga Running, varför inte byta ut snö och minusgrader till isfria vägar och ett 26 kilometer lopp mellan Moena och Cavalese. Vi värmer upp med lite Mountain Run under ett par dagar innan loppet. Lördagen blir fri för uppladdning och lite egna aktiviteter. 

Marcialonga Running logo

Pris fr 10 249 kr

inkl. flyg, transport, 4 nätter på hotel Ciampian med halvpension, startplats och reseledareservice!

Vill bli kontaktad av er

Marcialonga Running
GStours logo