REYKJAVIK MARATHON 2019

Reykjavik Culture Night

Dagar
Timmar
Minuter
Sekunder

Våra arrangemang och utflykter

Under resan till Reykjavik har vi egen löparcoach med oss.  Vi delar även med oss av några tips på sevärdheter som är värda ett besök. 

Löpcoach
Vi älskar löpning och att skapa resor med god service. 
Med oss på resan har vi vår löpcoach som bland annat kommer att hålla i ett gemensamt löppass. Här finns möjlighet att ställa frågor och diskutera allt från träning till upplägg för loppet.

 

Reykjavik Logo

Reykjavik Culture Night

Kulturnatten eller Menningarnótt är ett av de mest populära eventen på Island och Reykjaviks största fest! Det är ett årligt event sedan 1996. Reykjavik Maraton och Reykjavik Culture Night infaller samma dag och är ett perfekt avslut på en händelserik dag. En storslagen folkfest med teater, musik, konst, god mat och massor av kul runt om hela staden! Kvällen avslutas med en fyrverkerishow vid hamnen.

 

Island
Island
Island3

Tips!

Heldagsutflykt till Gyllene cirkeln och Kerið

Kerið är en inaktiv vulkan i Grímsnes-området i Island. Vulkanen innehåller en liten sjö och är belägen vid den berömda turistrutten Gyllene cirkeln.

Tips!

Heldagstur runt Snæfellsnes halvön

Åk på ett äventyr till västra Island med den natursköna halvön och nationalparken Snaefellsnes. Området är känt för rikt fågelliv, historisk betydelse och fängslande landskap. Stränder med svart sand, väldiga klippor, majestätiska berg, vulkankratrar och glaciären Snæfellsjökull är bara några av de sevärdheter som ses i området.

Tips!

Heldagsutflykt till berömda Blå lagunen

Blå lagunen är en av Islands största attraktioner, och det är lätt att förstå varför. Blå lagunen är en upplevelse för både kropp och själ, som du bara inte får missa.