SVALBARD SKIMARATON

Detta blir en upplevelse utöver det vanliga

Dagar
Timmar
Minuter
Sekunder

Frågor om Svalbard Skimarathon resan

 
 
Svalbard Skimarathon
GStours logo

Frequently Asked Questions

SVALBARD SKIMARATHON

Hur bokar jag min resa?

Du fyller i ett bokningsformulär med uppgifterna om resenärerna, faktura adress med fullständiga uppgifter.  Din bokade resa bekräftas med en bokningsbekräftelse. Vi mailar bokningsfaktura till den mailadress som du angav vid bokningen.

Hur registrerar jag mig?

Efter att vi har mottagit inbetalningen av bokningsavgiften så får du access till registreringen av dina personliga uppgifter.

Vad ingår i priset?

– Flyg t.o.r från Arlanda och ankommande flygplats inklusive flygskatten

– 7-rätters avslutningsmiddag på Huset

– Transport av skidor på flyget

– Transport t.o.r flygplats – the Vault 

– Vald rumstyp i 4 nätter på The Vault ***

– Vår service under resan

Säkerhet?

På grund av den isbjörnsfara som gäller överallt i Svalbard, finns det beväpnade isbjörnsvakter utplacerade runt spåret och snöskotrar kör vid sidan om spåret. Det kommer också flygas med helikopter runt området strax innan guvernörens start. Obs! Det är förbjudet att själv bära vapen under loppet!

Startplats?

Startplats för båda distanserna är i Adventsdalen ca 7 km från Longyearbyen.

Vallning?

EO´s Skidservice är med oss under hela vintern och erbjuder vallaservice till samtliga lopp.
Skidorna skall vara väl rengjorda samt att fästzoner skall vara uppmärkta vid inlämnandet.
EO´s Skidservice kan ta ut en kostnad om skidorna lämnas in och inte är rengjorda. Vårt hotell The Vault *** erbjuder inte vallautrymme. Men vallaprofiler finns uppsatta för användning i anslutning till hotellet.

Finns det några matstationer på plats?

Det finns mat- och dryckesstationer vid cirka. 6,5 km, 10,5 km, 16 km, 21 km, 26 km, 29 km, 31,5 km, 35,5 km och vid start / mål. I målområdet finns också ett separat serveringstält där du kan köpa mat och dryck före och efter starten av loppet.

Bokningsavgift?

Vid bokningstillfället debiterar vi en bokningsavgift på 4 000:- per person och ev startavgift som skall vara betald inom 10 dagar. Bokningsavgiften dras från totalbeloppet vid slutfaktureringen, slutfakturan skickas ut under vintern och skall vara betald senast 40 dagar innan avresa. * Om vi inte mottar betalningen av bokningsavgiften inom 10 dagar från fakturadag avbokas resan med automatik.