WIEN CITY MARATHON

FAQ

Dagar
Timmar
Minuter
Sekunder

Frågor om Wien City Marathon resan

 
Vienna Marathon GStours
Vienna logo
GStours logo

Frequently Asked Questions

WIEN MARATHON

Hur bokar jag min resa?

Du fyller i ett bokningsformulär med uppgifterna om resenärerna, faktura adress med fullständiga uppgifter.  Vi bekräftar din bokade resa med en bokningsbekräftelse till den mailadress du angav vid bokningen. Vi mailar faktura till den mailadress som du angav vid bokningen.

Hur registrerar jag mig?

Efter att vi har mottagit inbetalningen av bokningssavgiften så får du access till registreringen av dina personliga uppgifter. I samband med registreringen så anger du dina seedningsgrundande resultat som ligger till grund för ditt startnummer i Wien City Marathon.

Vad ingår i priset?

– Flyg t.o.r från Arlanda/Göteborg/Oslo/Köpenhamn/Helsingfors och ankommande flygplats inklusive flygskatter
– Transport t.o.r flygplats-hotell
– Vald rumstyp i 4 nätter
– Frukostpension exklusive dryck (halvpension finns som tillval)
– Vår service under resan

Medresenär?

Vi gör ett avdrag på 700:- för medresenär som åker med, men som inte deltar i något av loppen, avdraget sker vid slutfaktureringen.

Startplats?

Starten går vid Wagramer Strase / FN byggnaden/ Reichbrücke kl. 09.00. För 10 km-loppet går starten på lördagen kl 17.30 vid Prater huvudgatan nära Restaurang ”Meierei im Prater”.

Bokningsavgift?

Vid bokningstillfället debiterar vi en bokningsavgift på 3 500:- per person som skall vara betald inom 10 dagar. Bokningsavgiften dras från totalbeloppet vid slutfaktureringen, slutfakturan skickas ut under hösten och skall vara betald senast 40 dagar innan avresa. * Om vi inte mottar betalningen av bokningsavgiften inom 10 dagar från fakturadag avbokas resan med automatik.