marcialonga craft

Välkommen till Predazzo!

Dagar
Timmar
Minuter
Sekunder

Vårt hotell under resan

Vi bor i den alpinska pärlan Predazzo på det fyrstjärniga Hotel Ancora. Här laddar vi upp inför Marcialonga Craft Cycling som går av stapeln på söndagen.
 Predazzo
Vi är officiell samarbetspartner
GStours logo

Predazzo

 Predazzo ligger i området Trento i Val di Fiemme och är en av dalens mest populärar orter. Här bjuds på härliga aktiviteter året om och sommartid är Predazzo perfekt för cyklister och vandrare som vill njuta av vacker och utmanande natur. Känns benen tunga efter alla stigningar kan vi rekommendera ett avkopplande bad eller spabehandling på hotellet.

Föregående bild
Nästa bild

Hotel Ancora****

Del i dubbelrum

 6 965 kr / person

Inkl. halvpension och reseledarservice under resan.

Hotel Ancora ****

Hotel Ancora i Predazzo är ett underbart hotell som har tagit emot gäster sedan 1880. Här, i hjärtat av Dolomiterna välkomnas vi med traditionell gästfrihet. Dessutom bor vi centralt och har närhet till allt.

Koppla av på hotellets SPA. Njut i en avslappnande bubbelpool och den finska bastuns vitaliserande värme eller det turkiska badets aromatiska ånga. Avsluta med en vitaliserande eller avslappnande massage och välj bland ett stort antal individuella behandlingar, här finns nått för alla!

Vår vistelse på Hotel Ancora kommer också att vara en kulinarisk resa  – förberedd med mycket kärlek på typiskt italienskt vis. 
Köket består av typiska nationella delikatesser samt traditionella från Trentino. Här prioriteras noggrant utvalda ingredienser, med fokus på varans färskhet, naturliga renhet och äkthet som pasta, kött, ost eller lokala korv. Låt Hotel Ancoras maître hjälpa dig att välja rätt vin. Han kommer med glädje att höra om dina önskemål vid bordet och föreslå det vin som passar bäst, välja bland över 200 vin från Trentino och hela Italien som lagras i valvet.

I priset ingår halvpension (frukost och middag)