Marcialonga Craft
31 MAJ 2020

 

Cykling när den är som bäst!

Dagar
Timmar
Minuter
Sekunder
Maratona dles Dolomites GStours
Nyhet -Marcialonga Craft!
Följ med på ett inspirerande lopp!
Vi är officiell samarbetspartner

Släpp vardagen och följ med på en spännande cykelresa där vi har chansen att uppleva Giro d’Italia på plats! 

Marcialonga Craft Cycling den 31 maj har två distanser att välja mellan; 135 km och 80 km. 

Antar du utmaningen?

Det utmärkande för Marcialonga är det fina sportsliga arbetet och samarbetet mellan de olika byarna – kärleken till sporten och området känns genom hela eventet.

Vi bor centralt i vackra Predazzo på fyrstjärniga Hotel Ancora där vi möts av god service och en skön atmosfär. Under nästkommande dagar  bekantar vi oss med området och bansträckningen med vår guide. Och laddar upp med Giro d’Italia som går genom det populära Marcialongaregionen. Trentino är ett vackert område med höga pass som San Pellegrino, Lavazé och Vallez och dalarna Val di Fiemme och Val di Fassa.

 Här väntar ett välorganiserat event med hög standard och service. Serpentinvägar med svårslagna vyer, små underbara bergsbyar att besöka och allt det goda sommaren i Italien har att ge.

 

GStours logo

Fr  6 965 kr / person

Inkl 4 nätter på Hotel Ancora**** med halvpension och startavgiften till loppet!

Intresseanmälan

Satsa allt och lite till!

En inspirerande utmaning att ta sikte på! 

Följ med och anta utmaningen! För att hålla uppe motivationen och träningsglädjen är ett knep att sätta upp mål och belöningar längs vägen. Vad kan vara bättre än att förena både ett spännande mål och en stor belöning? Varför inte möta sommaren i Italien och toppa resan med Marcialonga Craft bland många andra passionerade cyklister och eldsjälar när dessutom Giro d’Italia går genom Predazzo? Dolomiterna utmanar vår styrka och uthållighet och är en perfekt plats för att ta sin cykling till nästa nivå!  Följ med oss på GS Tours och njut av svårslagen  cykling, fantastisk natur och det goda som Italien har att erbjuda! 

marcialonga craft cycling1

Hotel Ancora Predazzo ****

Reslängd 4 nätter 
Del i dubbelrum
6 965 kr
Måltider: Halvpension
ancora middag

Njut av stunden

När benen känns trötta finns många härliga cafeer och restauranger att njuta på. Varför inte ta en kopp kaffe eller en drink innan maten på en härlig restaurang?
ancora spa

SPA och wellness

Hotel Ancora erbjuder SPA och wellness. En massage eller ett välgörande bad efter en lång tur på cykel låter kanske inte helt fel?

Gemenskap och erfarenhet!

Med oss på resan finns tourleader och guide. Vi ser fram emot många intressanta samtal och finns där för er om ni har frågor!
GStours logo