GRANFONDO TARROS MONTURA
28 MARS 2021

Loppet är inställt 2020 men beräknas återkomma 2021

Dagar
Timmar
Minuter
Sekunder
Nyhet! Gran Fondo Tarros Montura
CYKELRESA Cinque Terre
Vi är officiell samarbetspartner

Inled våren med en cykelresa till italienska rivieran. Vi bor i La Spezia  som laddar för helgens höjdpunkt Gran Fondo Tarros Montura med cykelevent och härlig stämning.

Välj mellan 109 km och 2300 höjdmeter och ett maximal lutning på 18 %. Eller 87 km och 1900 höjdmeter med ett maxlut på 18 %. Under uppladdningen kommer vi cykla med en guide från NIPPO ViniFantini proffsstall som tar oss till guldkornen i detta fantastiska område. 

Från La Spezia till bergen  passerar vi havet och välkända Cinque Terre-området. Det finns två vägar som deltagarna kan välja, båda kännetecknas av det panorama som bara detta fascinerande territorium kan erbjuda. Här väntar vackra vyer över havet och fiskebyarnas charm. La Spezia bjuder på tre dagars cykelfest där alla är välkomna! 

Cinque Terre

Det är ett svindlande vackert och dramatiskt landskap. Längs bergens sidor odlas vindruvor, oliver och grönsaker på små terrasser, avskiljda från varandra med små stenmurar. Här sträcker sig den spektakulära kuststäckan genom vinodlingar högt över Medelhavet.

Hela Cinque Terre är en nationalpark och marint reservat och finns sedan 1997 med på UNESCOs världsarvslista.

GStours logo

Från 6 999 kr / person

4 nätter i dubbelrum på Hotel NH inkl halvpension, startavgiften till loppet och reseledarservice.

Vill bli kontaktad av er

La Spezia

La Spezia är en hamnstad på italienska rivieran med 90 000 invånare. Den ligger i regionen Ligurien på italienska västkusten.

FAKTA

Land:Italien
Område:Cinque Terre
Deltagare:ca 1100
Datum:28 mars 2021
Startplats:La Spezia
Målgång:La Spezia 
Högsta cykelhöjd:2300 meter
Banor kmHöjdmeter
109 km2300 hm
87 km1900 hm

Uppladdning

Dagen innan tävling är det egen tid som gäller. Den som vill kan ta en båttur till Cinque Terre som består av byarna Monterosso, Corniglia, Vernazza, Manarola och Riomaggiore.
 
 

Hotel NH
La Spezia
***

Reslängd 4 nätter 
Del i dubbelrum
6 999 kr/person
 
Måltider: Halvpension
GStours logo