KINESISKA VASALOPPET 2019

Fantastisk skidåkning väntar…!

Dagar
Timmar
Minuter
Sekunder

Våra hotell under resan

Under skidresan till Kina så har ni inte bara en fantastisk skidåkningen att se fram emot. Vi på  Global Sports Tours  arrangerar även utflykter och arrangemang till våra gäster i sällskap av våra guider, reseledare och experter som ni får del av under resan. Med sin omgivning och magiska snö är Kina och dess Vasalopp en dröm för många skidentusiaster. Här blir din skidresa en upplevelse kantad med lyx och flärd, med skidåkning i världsklass. 

 
China Vasaloppet logo
Peking
GStours logo

Sheraton Changchun *****

2 – 5 januari

Du hittar det mesta du behöver för att känna dig välkommen och bekväm under din vistelse på hotellet. Sheraton  har stora inbjudande rum och perfekt placerat. Vasaloppsspåret ligger bara 10 minuter med buss från hotellet.

Changchun, en av de mest besökta resmålen i norra Kina. Många natursköna och fritidsattraktioner – inklusive Jingyuetan National Forest Park, Changying Century City filmtemapark, museer, mm. 

Måltider: Helpension

Radison Blu Hotel Beijing ****

5 – 8 januari

​Det stilrena och centralt belägna Radisson Blu Hotel Beijing ligger endast ett kort stycke med bil från flygplatsen. En perfekt bas när du utforskar de otaliga sevärdheterna i denna pulserande världsstad.

Kinas mångtusenåriga huvudstad är en oförglömlig upplevelse. Traditionella sevärdheter som den fantastiska Förbjudna staden och det underbara Himmelens tempel samsas med Sidenmarknaden – sju våningsplan med allt från sidentyger, kläder och skor till smycken, konst, hantverksprodukter och elektronik.

Måltider: Frukostpension

Stäng meny