KINESISKA VASALOPPET 2021

Fantastisk skidåkning väntar…!

Dagar
Timmar
Minuter
Sekunder

Våra hotell under resan

Med sin omgivning och magiska snö är Kina och dess Vasalopp en dröm för många skidentusiaster. Här blir din skidresa en upplevelse kantad med lyx och flärd, med skidåkning i världsklass. 

 
China Vasaloppet logo
Peking
GStours logo
Föregående bild
Nästa bild

Sheraton Changchun *****

 

Du hittar det mesta du behöver för att känna dig välkommen och bekväm under din vistelse på hotellet. Sheraton  har stora inbjudande rum och perfekt placerat. Vasaloppsspåret ligger bara 10 minuter med buss från hotellet.

Changchun, en av de mest besökta resmålen i norra Kina. Många natursköna och fritidsattraktioner – inklusive Jingyuetan National Forest Park, Changying Century City filmtemapark, museer, mm. 

Måltider: Helpension

Föregående bild
Nästa bild

Royal Grand Hotel Beijing****

 

Det stilrena och centralt belägna Royal Grand Hotel Beijing ligger endast ett kort stycke med bil från flygplatsen. En perfekt bas när du utforskar de otaliga sevärdheterna i denna pulserande världsstad.

Kinas mångtusenåriga huvudstad är en oförglömlig upplevelse. Traditionella sevärdheter som den fantastiska Förbjudna staden och det underbara Himmelens tempel samsas med Sidenmarknaden – sju våningsplan med allt från sidentyger, kläder och skor till smycken, konst, hantverksprodukter och elektronik.

Måltider: Frukostpension

Föregående bild
Nästa bild

Wanda Realm Hotel Harbin*****

Ett lyxigt boende med moderna och praktiska faciliteter. Du kan koppla av i inomhuspoolen, njuta av en lugnande massage eller beöka gymmet. Wi-Fi är gratis i alla utrymmen.

Wanda Realm Harbin Hotel har ett utmärkt läge vid torget Wanda i Handa. Songhua-floden ligger 25 minuters bilresa bort och till Sofiakyrkan är det 30 minuters bilresa. 

Måltider: Helpension