PROGRAM KINA VASALOPPET
2019

Följ med oss och upplev ett äventyr utöver det vanliga!

Dagar
Timmar
Minuter
Sekunder

Vårt program under resan

1 januari lyfter planet mot Kina och Bejing Capital Airport. Vid ankomsten den 2 januari tar vi oss till inrikeshallen och planet till Changchun där vi sedan checkar in på Sheraton Hotell *****. På kvällen blir det välkomstmiddag där vi får chansen att bekanta oss med skidlöpare från andra länder som skall delta i samma äventyr.

Det kommer att erbjudas ett varierat program under dagarna i Kina som innefattar ett härligt lopp, besöka de fantastiska snöskulpturerna som ni kan se i bildspelet. Givetvis åka 50 alternativt 25 km distanserna på loppet.

Efter loppet och återkomsten i Bejing så väntar oss ett par dagar med sightseeing på många av de berämda platserna som Silkes marknaden, Kinesiska Muren, OS Stadion, Den förbjudna staden, Himmelska Fridens Torg och givetvis shopping där du kan göra verkliga klipp. Återresan sker antingen den 8 januari  eller om ni väljer två extra dagar den 10 januari från Bejing.

China Vasaloppet logo
Kinesiska Vasaloppet
GStours logo

1 - 8 januari 2019

Utresa från Stockholm / Köpenhamn  till Peking

1 - 10 januari 2019

Utresa från Stockholm / Köpenhamn  till Peking

Hotell Sheraton Changchun

2 januari

Ankomst till Peking, byte till inrikesflighten till Changchung. Incheckning på Sheraton Hotell ***** Changchun.  Middag på hotellet

Hotell Sheraton Changchun

2 januari

Ankomst till Peking, byte till inrikesflighten til Changchung Incheckning på Sheraton Hotell ***** Changchun. Middag på hotellet.

3 januari

Vi tar bussen till Vasaloppsspåret där du kan testa spår och skidor innan starten. Fotografera de fantastiska snöskulpturerna som finns vid spåret. Middag.

3 januari

Vi tar bussen till Vasaloppsspåret där du kan testa spår och skidor innan starten. Fotografera de fantastiska snöskulpturerna som finns vid spåret. Middag.

4 januari

10:00 Start och tävlingsdag…efter målgång är det lunch på hotellet. Under eftermiddagen packar vi bagaget och skidorna som transporteras till Bejing. Förbered ett handbagage med kläder för resan dagen efter samt klädsel för banketten på kvällen.

4 januari

10:00 Start och tävlingsdag…efter målgång är det lunch på hotellet. På kvällen är det priscermoni samt banketten som är väldigt storslagen och en upplevelse utöver det vanliga.

5 januari

Utcheckning och transport till tågstationen och tågresan tillbaka till Bejing. Restid cirka 6 timmar. Incheckning på Radisson Blu Hotel ****. Resten av dagen fri för egna aktiviteter

5 januari

Under eftermiddagen tar vi oss till tågstationen och tågresan till Harbin för The Harbin International Ice and Snow Sculpture Festival. Restid ca 3 timmar. Efter ankomsten tar vi oss till hotellet för inchckning, på kvällen beger vi oss till festivalen som skall ses kvällstid då den är som bäst.

Kinesiska muren

6 januari

Vi besöker Kinesiska muren, under återresan till Bejing stannar vi till på “Sidenmarknaden för lite shopping. Lunch ingår. Middag arrangeras på lokal restaurang

Harbin

6 januari

Efter frukosten finns det möjlighet för egen tid i Harbin.

7 januari

Besök på Himmelska Fridens Torg. Den förbjudna staden, lunch följt av besök på National Stadium / Birds Nest OS Arena Lunch ingår. Middag arrangeras på lokal restaurang.

7 januari

Utcheckning och transport till flygplatsen och resan tillbaka till Bejing. Fygresan tar cirka 2 timmar. Incheckning på Radisson Blu Hotel ****. Resten av dagen fri för egna aktiviteter.
Gemensam middag på lokal restaurang.

8 januari

Utcheckning och transport till flygplatsen och hemresan till Stockholm / Köpenhamn.

8 januari

Vi besöker Kinesiska muren, under återresan till Bejing stannar vi till på “Sidenmarknaden för lite shopping. Lunchen ingår. Middag arrangeras på lokal restaurang.

9 januari

Besök på Himmelska Fridens Torg,
Den förbjudna staden, lunch följt av besök på National Stadium / Birds Nest OS Arena.
Lunch ingår. Middag arrangeras på lokal restaurang

10 januari

Utcheckning och transport till flygplatsen och hemresan till Stockholm / Köpenhamn.

Stäng meny