PROGRAM KINESISKA VASALOPPET

Följ med oss och upplev ett äventyr utöver det vanliga!

Dagar
Timmar
Minuter
Sekunder

Vårt program under resan 2021

Vid ankomsten den 2 januari tar vi oss till inrikeshallen och planet till Changchun där vi sedan checkar in på Sheraton Hotell *****. På kvällen blir det välkomstmiddag där vi får chansen att bekanta oss med skidlöpare från andra länder som skall delta i samma äventyr.

Det kommer att erbjudas ett varierat program under dagarna i Kina som innefattar ett härligt lopp, besöka de fantastiska snöskulpturerna som ni kan se i bildspelet. Givetvis åka 50 alternativt 25 km distanserna på loppet. Ett alternativ är att resa hem från Changchun eller Beijing efter Vasaloppet.

Efter loppet skiljer sig Korta och Långa alternativet. För er som väljer Korta, väntar tåg till Bejing och ett par dagar med sightseeing på många av de berömda platserna som Silkes marknaden, Kinesiska Muren, OS Stadion, Den förbjudna staden, Himmelska Fridens Torg och givetvis shopping där du kan göra verkliga klipp. 

För er som vill uppleva den spektakulära isfestivalen i Harbin så är det Långa alternativet nått för er. Vi reser med tåg från Changchun till Harbin och får njuta av en världsberömd isvärld med snöskulpturer och vackra isbygnationer i regnbågens alla färger. Kom ihåg att klä dig varmt när du besöker denna isvärld! Vi bor på Wanda Realm Hotel***** med helpension. Den 7:de flyger vi tillbaka till Beijing för ett par dagars sightseeing till den 10 januari. 

China Vasaloppet logo
Kinesiska Vasaloppet
GStours logo

Kinesiska Vasaloppet 2021

Korta alternativet

2 – 8 januari

Långa alternativet

2 – 10 januari

Hotell Sheraton Changchun

2 januari

Ankomst till Peking, byte till inrikesflighten till Changchung. Incheckning på Sheraton Hotell ***** Changchun.  Middag på hotellet

Hotell Sheraton Changchun

2 januari

Ankomst till Peking, byte till inrikesflighten til Changchung Incheckning på Sheraton Hotell ***** Changchun. Middag på hotellet.

Kinesiska Vasaloppet GStours

3 januari

Vi tar bussen till Vasaloppsspåret där du kan testa spår och skidor innan starten. Fotografera de fantastiska snöskulpturerna som finns vid spåret. Middag.

Kinesiska Vasaloppet GStours

3 januari

Vi tar bussen till Vasaloppsspåret där du kan testa spår och skidor innan starten. Fotografera de fantastiska snöskulpturerna som finns vid spåret. Middag.

Kinesiska Vasaloppet GStours

4 januari

10:00 Start och tävlingsdag… Efter målgång är det lunch på hotellet. Under eftermiddagen packar vi bagaget och skidorna som transporteras till Bejing. Förbered ett handbagage med kläder för resan dagen efter samt klädsel för banketten på kvällen.

Kinesiska Vasaloppet GStours

4 januari

10:00 Start och tävlingsdag…Efter målgång är det lunch på hotellet. På kvällen är det prisceremoni samt banketten som är väldigt storslagen och en upplevelse utöver det vanliga. 

5 januari

Utcheckning och transport till tågstationen och tågresan tillbaka till Bejing. Restid cirka 6 timmar. Incheckning på Royal Grand Hotel ****. Resten av dagen fri för egna aktiviteter

Harbin Vasalopp Gstours

5 januari

Under eftermiddagen tar vi oss till tågstationen och tågresan till Harbin för The Harbin International Ice and Snow Sculpture Festival. Restid ca 3 timmar. Efter ankomsten tar vi oss till hotellet för incheckning, på kvällen beger vi oss till festivalen som skall ses kvällstid då den är som bäst.

Kinesiska muren

6 januari

Vi besöker Kinesiska muren, under återresan till Bejing stannar vi till på ”Sidenmarknaden” för lite shopping. Lunch ingår. Middag arrangeras på lokal restaurang

Harbin

6 januari

Efter frukosten besöker vi olika delar av Harbin.

7 januari

Besök på Himmelska Fridens Torg. Den förbjudna staden, lunch följt av besök på National Stadium / Birds Nest OS Arena Lunch ingår. Middag arrangeras på lokal restaurang.

7 januari

Utcheckning och transport till flygplatsen och resan tillbaka till Bejing. Flygresan tar cirka 2 timmar. Incheckning på Royal Grand Hotel ****. Resten av dagen fri för egna aktiviteter.
Gemensam middag på lokal restaurang.

8 januari

Utcheckning och transport till flygplatsen och hemresa.

8 januari

Vi besöker Kinesiska muren, under återresan till Bejing stannar vi till på ”Sidenmarknaden för lite shopping. Lunchen ingår. Middag arrangeras på lokal restaurang.

9 januari

Besök på Himmelska Fridens Torg,
Den förbjudna staden, lunch följt av besök på National Stadium / Birds Nest OS Arena.
Lunch ingår. Middag arrangeras på lokal restaurang

10 januari

Utcheckning och transport till flygplatsen och hemresa.