MARATONA DLES DOLOMITES - ENEL

Fantastisk cykling väntar…!

Dagar
Timmar
Minuter
Sekunder

Våra hotell under resan

I Corvara och La Villa dyrkar man bergen och solen och hit reser människor med oss på GStours för att uppleva magisk cykling och vacker natur. Vi bor centralt och orterna ligger belägen mitt i världens största skidsystem om du är sugen på lite  utförsåkning: Dolomiti Superski. Detta enorma område består av tolv sammanlänkande skidorter, 1200 km pist och 450 liftar. Bergskedjan är dessutom med på UNESCO:s världsarvslista för dess mäktiga alptoppar och storslagna natur. 
Maratona GStours
GStours logo

Christian Hotel ****

Hotell Christian ligger perfekt placerat i Corvara, 500 meter från målgången, 4 km till start och i ett lugnt läge från genomfartslederna i Corvara. Hotell har en underbar atmosfär, maten är typiskt för denna delen av Italien. Personalen på hotellet ger alltid bästa servicen.

Hotellet har en härligt atmosfär och familjen som äger hotellet kommer att ta hand om oss på bästa sätt. En inbjudande uteplats där vi gärna njuter en espresso eller varför inte en prosecco.  Cyklarna förvarar vi på balkongerna eller på rummen vilket är en säkerhet för alla parter. 

I priset ingår halvpension (frukost och middag) 

Prisexempel

Del i dubbelrum 4 nätter

 8 429 kr / person FULLBOKAT

Hotel Savoy ****

Hotel Savoy  ligger i den pittoreska byn La Villa som ligger på 1483 m ö h och kallas också ”La Isla” på ladin eller ”Stern” på tyska.

La Villa är även orten där starten går för Maratona så du kommer att bo perfekt inför loppet. Faktum är att hotellet hotellet ligger direkt vid starten så bättre kan du knappast ha det. Under Maratona helgen är det en härlig cykelpuls i La Villa som måste upplevas.

Hotellet erbjuder ett underbart spa, restaurangen serverar oss måltider som ger oss nog med energi att klara av två Maratona. Hotellet får genomgående mycket höga betyg av våra gäster och hotellet passar mycket bra in i det vi vill erbjuda till dig som kund till oss.

I priset ingår halvpension (frukost och middag)

Prisexempel

del i dubbelrum 4 nätter

9 265 kr / person FULLBOKAT

Stäng meny