MARATONA DLES DOLOMITES - ENEL

Cykling i fantastisk natur väntar…!

Dagar
Timmar
Minuter
Sekunder

Våra hotell under resan

I Corvara och La Villa dyrkar man bergen och solen och hit reser människor med oss på GStours för att uppleva magisk cykling och vacker natur. Vi bor centralt och orterna är populära bland cyklister, vandrare och andra som älskar Dolomiterna. Bergskedjan är dessutom med på UNESCO:s världsarvslista för dess mäktiga alptoppar och storslagna natur.
GStours logo
Maratona dles dolomites GStours
Föregående bild
Nästa bild

Hotel Savoy ****

Hotel Savoy  ligger i den pittoreska byn La Villa som ligger på 1483 m ö h och kallas också ”La Isla” på ladin eller ”Stern” på tyska.

La Villa är även orten där starten går för Maratona så du kommer att bo perfekt inför loppet. Faktum är att hotellet hotellet ligger direkt vid starten så bättre kan du knappast ha det. Under Maratona helgen är det en härlig cykelpuls i La Villa som måste upplevas. Hotellet erbjuder ett underbart spa, restaurangen serverar oss måltider som ger oss nog med energi att klara av två Maratona. Hotellet får genomgående mycket höga betyg av våra gäster och hotellet passar mycket bra in i det vi vill erbjuda till dig som kund till oss.

I priset ingår halvpension ( frukost och middag)

Föregående bild
Nästa bild

Sporthotel Panorama ****

Sporthotel Panorama  ligger i den lilla byn Corvara som ligger på 1568 m ö h och är ett riktigt pärla både sommar och vinter

Corvara är orten där målgången är för Maratona så du kommer att bo perfekt efter målgång. Hotellet hotellet ligger på bergssidan med en fantastisk utsikt över dalen och byn.. Under Maratona helgen är det liv och rörelse även i Corvara och på tävlingsdagen är det mycket folk i rörelse och en stämning som måste upplevas. Hotellet erbjuder spa och restaurangen serverar oss måltider som gör att vi nte behöver oroa oss för energipåfyllningen infor loppet. Hotellet får genomgående mycket höga betyg av våra gäster och hotellet passar mycket bra in i det vi vill erbjuda till dig som kund till oss.

I priset ingår halvpension ( frukost och middag)