MARATONA DLES DOLOMITES - ENEL

Fantastisk cykling väntar…!

Dagar
Timmar
Minuter
Sekunder

Våra hotell under resan

I Corvara och La Villa dyrkar man bergen och solen och hit reser människor med oss på GStours för att uppleva magisk cykling och vacker natur. Vi bor centralt och orterna är populära bland cyklister, vandrare och andra som älskar Dolomiterna. Bergskedjan är dessutom med på UNESCO:s världsarvslista för dess mäktiga alptoppar och storslagna natur. 
GStours logo
Maratona dles dolomites GStours
Föregående
Nästa

Hotel Ladinia ***

Hotell Ladinia ligger centralt i La Villa och här ifrån har du nära till det mesta så som mataffär, restauranger, cykelaffär, spor/klädaffärer mm. Från hotellet till startområdet är det ca 150 m och du kan med andra ord sova några minuter extra på morgonen för att sedan äta en god frukost och snabbt vara på plats vid starten. 

Hotellet har en härligt atmosfär och ett fint wellnesområde där vi kan njuta av en bastu eller ett skönt bad efter en dag på cykeln. Cyklarna förvarar vi på balkongerna eller på rummen vilket är en säkerhet för alla parter. 

I priset ingår halvpension (frukost och middag) 

Föregående
Nästa

Hotel Savoy ****

Hotel Savoy  ligger i den pittoreska byn La Villa som ligger på 1483 m ö h och kallas också ”La Isla” på ladin eller ”Stern” på tyska.

La Villa är även orten där starten går för Maratona så du kommer att bo perfekt inför loppet. Faktum är att hotellet hotellet ligger direkt vid starten så bättre kan du knappast ha det. Under Maratona helgen är det en härlig cykelpuls i La Villa som måste upplevas. Hotellet erbjuder ett underbart spa, restaurangen serverar oss måltider som ger oss nog med energi att klara av två Maratona. Hotellet får genomgående mycket höga betyg av våra gäster och hotellet passar mycket bra in i det vi vill erbjuda till dig som kund till oss.

I priset ingår halvpension ( frukost och middag)

Stäng meny