MARCIALONGA 2022

Följ med oss och upplev Italiens pärla!

Dagar
Timmar
Minuter
Sekunder

Frågor om Marcialonga resan

Cirka 300 resenärer reser med oss varje år sedan 2011. Under skidresan till Marcialonga så har ni inte bara en fantastisk skidåkningen att se fram emot utan även andra aktiviteter. Ibland dyker det upp frågor när man ska boka ett nytt äventyr. Vi på  Global Sports Tours  svarar här nedan på de vanligaste frågorna innan resan.

 
Marcialonga
Marcialonga
GStours logo

Frequently Asked Questions

Most frequent questions and answers
Hur bokar jag min resa?

Du fyller i ett bokningsformulär med uppgifterna om resenärerna, faktura adress med fullständiga uppgifter.  Vi bekräftar din bokade resa med en bokningsbekräftelse till den mailadress du angav vid bokningen. Vi mailar faktura till den mailadress som du angav vid bokningen.

Hur registrerar jag mig?

Efter att vi har mottagit inbetalningen av anmälningsavgiften så får du du access till registreringen av dina personliga uppgifter samt att du väljer distans, 45 respektive 70 km. I samband med registreringen till någon av distanserna så anger du dina seedningsgrundande resulat som ligger till grund för ditt startnummer i Marcialonga.

Vad ingår i priset?

– Flyg t.o.r från Arlanda/Göteborg/Oslo/Köpenhamn och ankommande flygplats inklusive flygskatten.
– Transport av skidor på flyget
– Transport t.o.r flygplats-Moena
– Transport Cavalese-Moena efter målgång på 70km
– Valt rum och antal nätter inklusive halvpension eller frukost beroende på vad hotellet erbjuder.
– Startavgiften till Marcialonga, 45 alternativt 70 km.
– Vår service under Marcialonga resan

Seedning inför Marcialonga?

Global Sports Tours har ingen påverkan av seedning inför loppet. Detta hanteras av Marcialonga organisationen. Ta del av informationen från Marcialonga om seedningen här

Marcialonga fungerar som seedningslopp till Vasloppet.

Marcialonga

Medresenär?

Vi gör ett avdrag på 950:- för medresenär som åker med, men som inte deltar i något av loppen, avdraget sker vid slutfaktureringen.

Vallning?

EO´s Skidservice är med oss under hela vinter touren och erbjuder vallaservice till samtliga lopp.
Skidorna skall vara väl rengjorda samt att fästzoner skall vara uppmärkta vid inlämnandet i Moena.
EO´s Skidservice kan ta ut en kostnad om skidorna lämnas in och inte är rengjorda. Våra hotell erbjuder valla utrymmen.

Startplats?

Starten går i Moena med bekvämt skidavstånd från alla våra hotell.

Startprocedur: Vågstart, startfållor som släpps med ca 5-10 minuters mellanrum. Vilket bestäms av organisationen. Du står med dina skidor i handen i din fålla tills det är dags att åka iväg. Då släpps du in till spåret där du lägger ner dina skidor och knäpper fast dig. Tiden startar när du åker förbi tidtagningsstationen.

 

 

Bokningsavgift?

Vid bokningstillfället debiterar vi en bokningsavgift på 3 500:- per person som skall vara betald inom 10 dagar. Bokningsavgiften dras från totalbeloppet vid slutfaktureringen, slutfakturan skickas ut under hösten och skall vara betald senast 40 dagar innan avresa. * Om vi inte mottar betalningen av bokningsavgiften inom 10 dagar från fakturadag avbokas resan med automatik.

Stäng meny