MARCIALONGA

Här får du svar på vanliga frågor!

Dagar
Timmar
Minuter
Sekunder

Frågor om Marcialongaresan

Cirka 300 resenärer reser med oss varje år sedan 2010. Under skidresan till Marcialonga har ni inte bara en fantastisk skidåkningen att se fram emot utan även andra aktiviteter. Ibland dyker det upp frågor när man ska boka ett nytt äventyr. Som ett resultat av det har Global Sports Tours svarat på de vanligaste frågorna innan resan. 

Har du ytterligare frågor innan resan är du välkommen att maila till info@gstours.se eller ring 010 – 330 30 20.

 
Marcialonga
Marcialonga
GStours logo

Frequently Asked Questions

Most frequent questions and answers
Hur bokar jag min resa?

Du fyller i ett bokningsformulär med uppgifterna om  bl.a. resenärerna, fakturaadress med fullständiga uppgifter på vår hemsida. Sedan bekräftar vi din bokade resa med en bokningsbekräftelse till den mailadress du angav vid bokningen. Slutligen mailar vi dig en faktura till den mailadress som du innan angav vid bokningen.

Hur registrerar jag mig?

Efter att vi har mottagit inbetalningen av anmälningsavgiften så får du access till registreringen av dina personliga uppgifter samt att du väljer distans, 45 respektive 70 km. I samband med registreringen till någon av distanserna så anger du dina seedningsgrundande resultat som ligger till grund för ditt startnummer i Marcialonga.

Vad ingår i priset?
  • Flyg t.o.r från Arlanda/Göteborg/Oslo/Köpenhamn och ankommande flygplats inklusive flygskatten
  • Transport av skidor på flyget
  •  Transport t.o.r flygplats-Moena
  • Transport Cavalese-Moena efter målgång på 70km
  • Valt rum och antal nätter inklusive halvpension eller frukost beroende på vad hotellet erbjuder
  •  Startavgiften till Marcialonga, 45 alternativt 70 km
  •  Vår service under Marcialongaresan

Seedning inför Marcialonga?

Global Sports Tours har ingen påverkan av seedning inför loppet. Det hanteras av Marcialonga organisationen. Ta del av informationen från Marcialonga om seedningen här

Marcialonga fungerar även som seedningslopp till Vasloppet.

Marcialonga

Medresenär?

För medresenär som åker med, men som inte deltar i något av loppen, gör vi ett avdrag på 950 kr. Avdraget sker vid slutfaktureringen.

Vallning?

EO´s Skidservice är med oss under hela vinter touren och erbjuder vallaservice till samtliga lopp.
Skidorna skall vara väl rengjorda samt att fästzoner skall vara uppmärkta vid inlämnandet i Moena.
EO´s Skidservice kan ta ut en kostnad om skidorna lämnas in och inte är rengjorda. Våra hotell erbjuder även vallautrymmen.

Startplats?

Starten går i Moena med bekvämt skidavstånd från alla våra hotell.

Startprocedur: Vågstart, d.v.s. startfållor som släpps med ca 5-10 minuters mellanrum. Vilket bestäms av organisationen. I samband med starten står du med dina skidor i handen i din fålla tills det är dags att åka iväg. Då släpps du in till spåret där du lägger ner dina skidor och du knäpper fast dig. När du åker förbi tidtagningsstationen startar tiden.

 

Bokningsavgift?

Vid bokningstillfället debiterar vi en bokningsavgift på 3 500:- per person som skall vara betald inom 10 dagar. Bokningsavgiften dras från totalbeloppet vid slutfaktureringen, slutfakturan skickas ut under hösten och skall vara betald senast 30 dagar innan avresa. * Om vi inte mottar betalningen av bokningsavgiften inom 10 dagar från fakturadag avbokas resan med automatik.