MARCIALONGA 2022

Följ med oss och upplev Italiens pärla!

Dagar
Timmar
Minuter
Sekunder

Våra hotell i Moena

Under skidresan till Marcialonga så har ni inte bara en fantastisk skidåkningen att se fram emot. Vi på Global Sports Tours arrangerar även utflykter och arrangemang till våra gäster i sällskap av våra guider, reseledare och experter som ni får del av under resan.

Då aktiviteterna är populära bland våra resenärer så rekommenderar vi dig därför att boka i förväg!  
Marcialonga
Marcialonga
GStours logo
Föregående
Nästa

Garden Hotel **** Moena

Garden Hotel i Moena kännetecknas som en  “oas av välbefinnande och avkoppling”. Garden Hotell är ett av våra mest populära hotell år efter år, vill du ha rum på Garden bör du boka det så snart som möjligt. Hotellet ligger perfekt placerat, 100 meter till centrum, på morgonen till loppet har du 50 meter  till spåret för att skida ner ner till starten. Vallarum med profiler. Ett par olika varianter av bastu, pool, relaxavdelning, jacuzzi,  finns på hotellet. Härligt inredda rum. 

Måltider: Halvpension

Prisexempel Marcialonga 2022
Reslängd 4 nätter 
Del i dubbelrum 15 629 :-
 
Föregående
Nästa

Hotel Ciampian *** Moena

Ciampian Hotel i Moena är ett underbart litet hotell och kännetecknas av att Roberto och Barbara tar hand om er på bästa sätt. Här, i hjärtat av Dolomiterna kommer du att välkomnas med traditionell gästfrihet som alltid har präglat Hotel Ciampian och dess personal. Hotellet ligger perfekt placerat, 300 meter till centrum, på morgonen till loppet har du 50 meter för att ansluta till spåret ner till starten. Vallarum med profiler finns på hotellet.

Måltider: Halvpension

Prisexempel Marcialonga 2022
Reslängd 4 nätter
Del i dubbelrum 12 999 :-
Föregående
Nästa

Post Hotel ***  Moena

Post Hotel Ristorante Tyrol är beläget i centrala Moena längs promenaden vid älven som rinner igenom Moena och där Marcialonga spåret går parralellt med älven. Hotellet har enkla, rymliga och funktionella rum, i hotellets direkta anslutning ligger Restaurang Tyrol som av många anses vara en av de bästa restaurangerna i Moena. Efter att man har stängt av centrala Moena och lagt ut snön för spåret som går igenom centrala delarna så har du 10 meter till spåret. Vallarum med profiler finns på hotellet.

Måltider: Frukostpension

Prisexempel Marcialonga 2022
Reslängd 4 nätter
Del i dubbelrum 12 435 :-
 
Stäng meny