Padelresor 2020

Utveckla din padel, skapa nya minnen och kontakter

Dagar
Timmar
Minuter
Sekunder

Padelresor 2020

Här nedan kan du se alla våra Padelresor under 2020. Vi vill tillsammans med er utveckla vårt padelspel på ett roligt säyy och i ett bra klimat med perfekta förhållanden för att spela padel. Vi skapar nya härliga minnen att bära med sig för en lång tid framöver. Vi umgås med likasinnade och skapar nya kontakter och vänner. Vi på GS Tours strävar efter att skapa gemenskap på våra resor oavsett om du reser ensam eller med kompisar.

Våra resor inkluderar alltid: Hotell, minst 10 timmars padel, varav 4 timmar med tränare, vatten till träningspassen, bollar, reseledarservice, transfers, avslutningstävling.

Flyg tillkommer på alla resor

GStours logo

Alicante, Atletico Club Montemar

Föregående bild
Nästa bild

På hotel Alicante Golf **** bor vi fint mitt på en golfbana med utsikt över banan med tillhörande sjö. Till klubben har vi ca 10 minuters bussresa med på och avstigning utanför hotellet. Padelbana finns på hotellet om man inte kan få nog av denna fantastiska sport (bokas på plats till extra kostnad). Vi anlitar spanska tränare för att få nya infallsvinklar och tips på vårt spel. Kontaktperson från GS Tours kommer att finnas på plats under hela resan och hjälper till vid eventuella frågor och problem som kan uppstå. Fredagseftermiddagen ägnar vi åt att se oss omkring i Alicante.

Inkluderat: Hotel Alicante Golf **** inkl frukostpension, 10 timmars padel, tränare, bollar, vatten, camptröja, reseledarservice

Prisexempel Alicante 2020 
Reslängd 4 nätter 
Del i dubbelrum  :- / person
 

Higueron Resort, Fuengirola

Föregående bild
Nästa bild

I Fuengirola och på Higuerón Hotel Curio, Collection By Hilton både bor vi och tränar vår padel på hotellets 9 egna padelbanor. Det finns även ett stort gym, simbassäng som ingår i , spa och ett flertal olika restauranger på hotellet. Hotellet har även ett tåg som går mellan hotellet och stranden från kl 07.00-19.00.  Kontaktperson från GS Tours kommer att finnas på plats under hela resan och hjälper till vid eventuella frågor och problem som kan uppstå. Fredagseftermiddagen ägnar vi åt att se oss omkring i Marbella eller Malaga. 

Inkluderat: Higueron Hotel Malaga **** inkl frukostpension, 10 timmars padel, tränare, bollar, vatten, camptröja, reseledarservice

Prisexempel Higueron Resort 2020 
Reslängd 4 nätter
Del i dubbelrum 6 195:- / person

Marbella, Real Club Padel Marbella

Föregående bild
Nästa bild

Vi anländer till Marbella och Hotel BluBay Banus under onsdagen. För dom som vill finns möjligheten att boka och spela lite padel för att springa av sig resan. Hotellet ligger ca 5 minuters promenad ifrån klubben som heter Real Club Padel Marbella. Klubben har 9 banor men även ett stort gym, restaurang, frisör mm. Vi tränar och spelar ca 4 timmar per dag. Men fredagseftermiddagen lämnar vi fri i programmet för ett besök till Marbella eller varför inte Malaga.

Inkluderat: Hotel inkl frukostpension, 10 timmars padel, tränare, bollar, vatten, camptröja

Prisexempel Marbella 2020 
Reslängd 4 nätter
Del i dubbelrum  :-
 

Fuengirola, Padel Los Boliches

Föregående bild
Nästa bild

Los Boliches är klubben på stranden eller bra nära iaf, med sitt läge bara 100 meter från stranden är det lätt att gilla läget. En liten familjär klubb med 4 banor, shop och restaurang. Vi bor på Hotel …… ca 10 minuters promenad längs stranden från klubben. Vår weekend bjuder på mycket padel men även en eftermiddag där vi har möjligheten att besöka Marbella, Malaga eller bara lata oss i solen. Möjligheten till att boka mer padel finns så klart om man vill det.

Inkluderat: Hotel inkl frukostpension, 10 timmars padel, tränare, bollar, vatten, camptröja

Prisexempel Fuengirola 2020
Reslängd 4 nätter
Del i dubbelrum   :-
 
Föregående bild
Nästa bild

Tjejweekend Marbella, Real Club Padel Marbella

Vi anländer till Marbella och Hotel BluBay Banus under onsdagen. För dom som vill finns möjligheten att boka och spela lite padel för att springa av sig resan. Hotellet ligger ca 5 minuters promenad ifrån hotellet och heter Real Club Padel Marbella. Klubben har 9 banor men även ett stort gym, restaurang, frisör. Vi tränar och spelar ca 4 timmar per dag. Men fredagseftermiddagen lämnar vi fri i programmet för ett besök till Marbella eller varför inte Malaga.

Resan passar alla oavsett nivå. Häng med ner och få en härlig helg med padel, värme och härligt umgänge.

Inkluderat: Hotel **** inkl frukostpension, 10 timmars padel, tränare, bollar, vatten, camptröja

Prisexempel Tjejweekend Marbella 2020
Reslängd 4 nätter 
Del i dubbelrum   :-